2777
2789
عنوان

استرس دارم کمک کنید بچه م خفه نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 34 پست
مادر بزرگ من اینجور بچه هایی رو مداوا میکرد.اره زیاد که بگذره ممکنه بچت ضعیف بشه و خیلیم اذیت میشه.و ...

چجوری؟میشه بگی یا بپرسی بی زحمت؟خیلی حالم بد میشه براش اینجور که میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری؟میشه بگی یا بپرسی بی زحمت؟خیلی حالم بد میشه براش اینجور که میشه

استرس نده به خودت بچه منم همینجوری بود بخاطر کرونا نبردمش دکتر اگر دیدی سیانوز شده نه ها یا اگر واقعا بدون دخالتت نفسش آزاد نمیشه ببرش دکتر ریه هاشو گوش کنن اگر نه همون شیر میپره توی حلقش حتما بدوش حل میشه

آخه فشار که میدم قطره ای میاد بیرون خیلی کم فشاره

اول شیر کمی سفته وقتی مکیده میشه آزاد میشه و بیشتر میاد

یه بار وقتی شیر خوردنش تموم میشه یا وقتی باز نفسش می‌ره چک کن دوباره فشار بده ببین همون موقع چطور میاد

اگر باز هم قطره ای میاد ممکنه مشکل دیگه ای وجود داشته باشه

چون دکتر نگفته بود تا حالا این کارو براش نکردم

ای جانم 😂😂😂😂😂😂😂 آشغالای دماغشو باید خالی کنی دیگه مرطوب میکردی میذاشتی همون تو بمونه؟ همینه عزیزم دهنشو که سینه پر می‌کنه دماغشم که پره خو معلومه نفسش می‌گیره با چی نفس بکشه؟

ای جانم 😂😂😂😂😂😂😂 آشغالای دماغشو باید خالی کنی دیگه مرطوب میکردی میذاشتی همون تو بمونه؟ همینه ع ...

الهی بمیرم برا بچه م من بلد نیستم خوب مادری کنم😭😭😭

وقتی شیر میخوره یهو ول میکنه نفس اش میگیره؟دست هاشو تکون میده بهش بد میگذره درسته؟پسر منم دقیقن همین علائم داشت و تو خواب هم براش اتفاق افتاد۴۰روزگی بردمش دکتر و بعد سونوگرافی و تشخیص ریفلاکس پنهان و شدید براش شد اگر درمان نشه شیر برمیگرده تو ریه و خیلی خطرناکه بفکر باش حتما دکتر گوارش کودک ببر بمنم همه میگفتم شیرت زیاده رگ میکنه ولی اصلا ربطی نداشت و ریفلاکس بود

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
الهی بمیرم برا بچه م من بلد نیستم خوب مادری کنم😭😭😭

عزیزم این حرفو نزن اصلا همه کلی طول می‌کشه تا تجربه کسب کنن تو بهترین مادری هستی که بچه ت میتونست داشته باشه 

اگر دماغش نبود شیر سینه هم نبود دوستمون درست میگه به رفلاکس پنهان هم شک کن.

ببین خودشو کمانی میکنه؟

مخصوصاً زیر سینه و توی خواب؟

سرش خیلی عرق می‌کنه؟

زیر سینه گریه میکنه و انگار با سینه دعوا داره؟

درمانش چجوریه؟عمل می خواد؟خیلی طول می کشه؟

داروی ضد ریفلاکس میدن ک کنترل بشه و مری بچه نسوزه، نه عمل چرا عزیزم ،شبها خواب خوبی داره؟یهو با جیغ بی تابی از خواب نمیپره؟

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌