2777
2789

من اولا که هنوز تو کار تبلیغ نبود و فقط داستانش تو پیج بود دنبال می کردم با اولین تبلیغ اش آنفالو کردم کلا این بلاگرها رو دنبال نمی کنم چون تابلو اومدن پول به جیب بزنن حالا اونی که هنر داره داره بهت ی چی یاد میده دوتا تبلیغ میکنه اون وسط حلالش ولی اونی که میاد از زندگی اش میذاره و روزمرگی چرا باید دنبال کنم وقتی همه اش شو آف؟ 

ببین عزیزم هرچییی بدست اورد از تبلیغاتشه

یادم بود اون اوایل بینی شو عمل کرد زندگی ساده ای داشت به الانش نگاه نکننن من اینقدرر ازش بدم میاااد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوسش دارم ولی منطقی باشیم چیزخاصی نداره زندگیش ب قول دوستمون هی میاد میگه دعوامون شد😂✋

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
فالو نکردم جالبه پیجش؟ من مامان ایسل و پانیذو فالو دارم

اولیو نمیشناسم ولی از پانیذو مامانش خوشم نمیاد

یه جایی همین وراس همیشه ما خدامون ...مث خورشیدی که میکنه ماهو تابون....اگه توفان ترینم بازم قرصه دلم...وقتی خودشه ناخدامون🙂

من از ادمايى كه باعث شن تعداد زيادى ادم بيشتر بابت نداريشون حسرت بخورن خوشم نمياد درسته بلاگره و تبليغ جزيى از شغلشه ولى مثلا فيلم گرفتن از تمام خونه درندشتش مثلا كه چى؟مى خواد ديگران  رو تو شادى چى دقيقا شريك كنه خيلياا الان حتى تو اجاره يه بيست مترى موندن واقعا شرايط الان جامعه رو چطور ميشه نديد من تو زندگيم هيچ وقت از اين غلطا نكردم وضعم اينه 

من اولا که هنوز تو کار تبلیغ نبود و فقط داستانش تو پیج بود دنبال می کردم با اولین تبلیغ اش آنفالو کر ...

اون اولام تبلیغ های زیرزیرکی میکرد مثلا تبلیغ ریمل یا کرم کم کم کاسبیش راه افتاد به قول شما هنری هم نداره فقط میگه مهدی خیلیی مذهبیه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

من از وقتی فالوش کردم تو زندگیم گاهی ناخوداگاه احساس کمبود میکنم و با همسرم خیلی دعوام میشه چرا چون نتونسته همه اون چیز هایی رو که میخوام برام فراهم کنه شاید فکر میکردم تاثیری تو زندگیم نداشته باشه ولی تاثیرش خیلی عمیق و مستقیم بود دیدن کار هایی که خیلی دلم میخواست انجام بدم اما فقط با پول ممکن بود. نمیدونم چی بگم... خدا از چشم بد نگهشون داره انشالله ولی به نظرم اصلا کار درستی نمیکنه

اگر امثال ما این افراد رو فالو‌نکنیم اونا هم‌نمیتونن با تبلیغ و‌مسابقه هایی که در واقع گدا پروری رو رواج‌میده و کرامت انسانی رو زیر سوال می بره به ثروت های هنگفتی دست پیدا کنن

پیشنهاد میکنم پیج مهدی رستم پور رو‌حتما فالو‌کنین چون چشم ادم خیلی باز میشه

اگر امثال ما این افراد رو فالو‌نکنیم اونا هم‌نمیتونن با تبلیغ و‌مسابقه هایی که در واقع گدا پروری رو ...

چه پیجیه ؟آدرسش چیه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
من از وقتی فالوش کردم تو زندگیم گاهی ناخوداگاه احساس کمبود میکنم و با همسرم خیلی دعوام میشه چرا چون ...

عزیزم اینایی که شما می بینی فقط ظاهر زندگی هاشون هست و اینکه اکثر کارهایی که انجام میدن صرفا پوشش تبلیغاتی داره یعنی هزینه و اینا از طرف پیج مربوطه هست از جیب اونا به کام بلاگرها

یه شوهر پپه داره که هرچی میگه گوش میده اونم از خونش اون از ماشینش هروزم که تفریح کلی هم لباس مفتی می ...

شوهرش خیلی آقاس

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود