2777
2789
عنوان

فروش سهام بانک کشاورزی

214 بازدید | 19 پست

کسایی که بانک کشاورزی سهامشونو فروختن بیان بگن چجوری اقدام کنم واسع فروش ۶۰درصد.واسنکه ارزش سهامم ۳۲۵..۶۰درصدش چقدمیشه

میشه واسه خونه دارشدنم ویه شغل واسه شوهرم دعاکنید...

منم کشاورزیم ،میخوام بفروشم دلم نمیاد 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=150436407]چرا[/QUOTEبه امید اینکه در آینده بدم پسرم 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
اهان.انشالله.ولی من نیازدارم میخوام بفروشم

منم نیاز دارم 10 میلیون بدهکارم 8 ماهه باید پس بدم ولی برای فروشش مقاومت میکنم 

ما خرداد فروختیم .تا امروز نریخته بودن شوهرم رفت کافینت گفتن اصلا بانک براتون نفروخته .دیگه به کارگزاری فروخت

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
اهان.انشالله.ولی من نیازدارم میخوام بفروشم

حداقل یکی دوهفته صبر کن بورس چند وقته خیلی اومده پایین هفته های  آینده میگن میره بالا ارزش سهامت بیشتر میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
2790
2778
2791
2779
2792