2777
2789

بچت دختره گلم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچت دختره گلم

میگن گوشواره دختره از من خواهرشوهرم خواب دیده بود که من گوشواره دیدم بچم دختر شد

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
میگن گوشواره دختره از من خواهرشوهرم خواب دیده بود که من گوشواره دیدم بچم دختر شد

خدا حفظش کنه ن عزیزم کلا طلا تو خواب یعنز بچه دختر

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خدا حفظش کنه ن عزیزم کلا طلا تو خواب یعنز بچه دختر

باشه گلم مرسی عزیزمم❤😘😘😘

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
باشه گلم مرسی عزیزمم❤😘😘😘

❤❤❤

اره دقیقا من سردخترم حاملم بودم خواب النگو دیدم نی نیم دختر شدم انگشتر و گردنبند میگن پسره دستبندو النگو دختر 

اره دقیقا من سردخترم حاملم بودم خواب النگو دیدم نی نیم دختر شدم انگشتر و گردنبند میگن پسره دستبندو ا ...

اره شنیدم گلم ❤😘

پدر در خواب جنبه ای از حمایت است . کیک نشانه اینست که باید یاد بگیرید بجای اینکه همه  کارهایتان را خودتان انجام دهید ، انها را تقسیم کرده و قسمت هایی رو به دیگران واگذار کنید و گردنبند طلا نمادی از چیزهای ارزشمند و سلامتی و خوشبختی در زندگی شماست و اگر کسی ان را به شما هدیه میکند یعنی اینکه باید خود راباور داشته باشید و اعتماد به نفستان را حفظ کنید . 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.