2777
2789

بچت دختره گلم

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچت دختره گلم

میگن گوشواره دختره از من خواهرشوهرم خواب دیده بود که من گوشواره دیدم بچم دختر شد

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
میگن گوشواره دختره از من خواهرشوهرم خواب دیده بود که من گوشواره دیدم بچم دختر شد

خدا حفظش کنه ن عزیزم کلا طلا تو خواب یعنز بچه دختر

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خدا حفظش کنه ن عزیزم کلا طلا تو خواب یعنز بچه دختر

باشه گلم مرسی عزیزمم❤😘😘😘

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
باشه گلم مرسی عزیزمم❤😘😘😘

❤❤❤

اره دقیقا من سردخترم حاملم بودم خواب النگو دیدم نی نیم دختر شدم انگشتر و گردنبند میگن پسره دستبندو النگو دختر 

اره دقیقا من سردخترم حاملم بودم خواب النگو دیدم نی نیم دختر شدم انگشتر و گردنبند میگن پسره دستبندو ا ...

اره شنیدم گلم ❤😘

پدر در خواب جنبه ای از حمایت است . کیک نشانه اینست که باید یاد بگیرید بجای اینکه همه  کارهایتان را خودتان انجام دهید ، انها را تقسیم کرده و قسمت هایی رو به دیگران واگذار کنید و گردنبند طلا نمادی از چیزهای ارزشمند و سلامتی و خوشبختی در زندگی شماست و اگر کسی ان را به شما هدیه میکند یعنی اینکه باید خود راباور داشته باشید و اعتماد به نفستان را حفظ کنید . 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.