بچها این ملافه تشکو امروز خریدم یعنی سفارش داده بودم دوختن نمیدونم چرا به دلم نمیشینه بیایید صادقانه بگید چطوره؟روتختی جدا دارم هر از گاهی یه ملافه تشک میخرم واسع تنوع الان میزارم عکسو صبر کنید لطفا
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
راستش داریم خونه میخریم دستمون تنگه قسمت بشه فردا قرار دادمینویسن..دعا کنین مشکلی پیش نیاد پارچه رو ...
آخی عزیزم، خب خداروشکر انشالله به سلامتی، منم ۳ سال اول ازدواجمون که خونه نداشتیم، دریع از یه هزاری خرج الکی کنم، دیگه وقتی خونمونو خریدم بعدش حسرت بدل خودم نذاشتم، انشالله همه خونه دار بشن
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی