2777
2789
عنوان

دیگه واقعا رابطمون تمام شد ...

847 بازدید | 81 پست

نامزدم قبل من با یه دختری چند سال دوست بود 

من اصلا نامزدمونمیشناختم منو بیرون  دید و افتاد دنبالم و اصرار کرد تا شمارشو گرفتم ودوست شدیم  خیلی ابراز علاقه میکرد به من 

بعد یک سال فهمیدم دختر دیگه تو زندگیشه 

قهر کردم اما باز اشتی کردیم 

گفت اونو میزاره کنار و حسی بهش نداره و عاشقمه و اومد جلو خواستگاری کرد

منم بهش فرصت دادم 

حالا که فهمیدم دروغ گفته و با اون ادامه داده مخفیانه منم اعتراض کردم و بهم زدم 

اونم برداشت رفت دیدن دختره شهر دیگه عکس گرفتن تو بغل هم گذاشت استوری اینستاش با متن عاشقانه

من خبر نداشتم اشتی کردیم بیرونم رفتیم باهم بیرون بودیم کلیم قربون صدقم رفت و حرف ازدواجو زد باهام دوباره 

استوریشو دوستم دید  دوستم‌زنگ زد  به من نشد جلوش حرف بزنه وقتی رفتم خونه   دوستم زنگ زد یهم گفت اخه من فالوش نمیکنم و عکسا رو فرستاد برام 

منم گفتم چرا اون عکسا رو گرفتی تو بغل دختره و گذاشتی اینستا برو برشون دار گفت من‌نمیتونم همچین کاری رو کنم نمیتونم بردارم عکسا رو اون ناراحت میشه 

بعدم بهم‌گفت  توکه میدونستی من بااونم تو خیلی پررویی که انتظار داری رابطه چندین سالمو بخاطر تو خراب کنم اون رابطه جدیه منه  مثل تو نیست که هی بامن کات کنه تا حالا یکبار کات نکرده با من و از این‌حرفا یا میگه اگه ادم درستی بودی نمی اومدی تو رابطه کسی دیگه یا میگفت اگه میخوای یه مدت باهم ارتباط نداشته باشیم هروقت با اون کات کردم برمیگردم بهت 

منم گریه میکردم‌میگفتم برو عکسا رو بردار  اگه نمیتونی برداری منم کنار میکشم  گفت منم مجبورت نکردم بمونی توخیلی پرویی که انتظار داری اونو ول کنم منم گفتم خدافظ و قطع کردم 

دیگه زنگ نزد بهم‌دوروز گذشته 

ولی عکسا رو حذف کرد امروز تو قسمت برگزیده هاش بود ولی پاک کرده  

الان این یعنی چی ؟ هم عکسا رو پاک کرده و هم زنگ نزده  این چه زندگی شد مریض شدم واقعا 

و حتی داری در‌موردش تاپیک میزنی؟؟؟ حیف سهمیه تاپیکت بود حتی

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم ارزشت

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.

وای چقدرخودتو سبک کردی هی اصرار کردی عکساروپاک کن!! حتی اگ عکسام پاک میکرد اصصلااا دیگ نباید باهاش ادامه میدادی

در تاریخ  99/9/9  بهترین‌ اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍😍