نامزدم قبل من با یه دختری چند سال دوست بود
من اصلا نامزدمونمیشناختم منو بیرون دید و افتاد دنبالم و اصرار کرد تا شمارشو گرفتم ودوست شدیم خیلی ابراز علاقه میکرد به من
بعد یک سال فهمیدم دختر دیگه تو زندگیشه
قهر کردم اما باز اشتی کردیم
گفت اونو میزاره کنار و حسی بهش نداره و عاشقمه و اومد جلو خواستگاری کرد
منم بهش فرصت دادم
حالا که فهمیدم دروغ گفته و با اون ادامه داده مخفیانه منم اعتراض کردم و بهم زدم
اونم برداشت رفت دیدن دختره شهر دیگه عکس گرفتن تو بغل هم گذاشت استوری اینستاش با متن عاشقانه
من خبر نداشتم اشتی کردیم بیرونم رفتیم باهم بیرون بودیم کلیم قربون صدقم رفت و حرف ازدواجو زد باهام دوباره
استوریشو دوستم دید دوستمزنگ زد به من نشد جلوش حرف بزنه وقتی رفتم خونه دوستم زنگ زد یهم گفت اخه من فالوش نمیکنم و عکسا رو فرستاد برام
منم گفتم چرا اون عکسا رو گرفتی تو بغل دختره و گذاشتی اینستا برو برشون دار گفت مننمیتونم همچین کاری رو کنم نمیتونم بردارم عکسا رو اون ناراحت میشه
بعدم بهمگفت توکه میدونستی من بااونم تو خیلی پررویی که انتظار داری رابطه چندین سالمو بخاطر تو خراب کنم اون رابطه جدیه منه مثل تو نیست که هی بامن کات کنه تا حالا یکبار کات نکرده با من و از اینحرفا یا میگه اگه ادم درستی بودی نمی اومدی تو رابطه کسی دیگه یا میگفت اگه میخوای یه مدت باهم ارتباط نداشته باشیم هروقت با اون کات کردم برمیگردم بهت
منم گریه میکردممیگفتم برو عکسا رو بردار اگه نمیتونی برداری منم کنار میکشم گفت منم مجبورت نکردم بمونی توخیلی پرویی که انتظار داری اونو ول کنم منم گفتم خدافظ و قطع کردم
دیگه زنگ نزد بهمدوروز گذشته
ولی عکسا رو حذف کرد امروز تو قسمت برگزیده هاش بود ولی پاک کرده
الان این یعنی چی ؟ هم عکسا رو پاک کرده و هم زنگ نزده این چه زندگی شد مریض شدم واقعا