m_f_sh مدیر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 7206 عنوان شپش سر | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست وای بچه ها چیکارش کنم؟ هر چقدر سرکه میزنم نمیرههه سس مایونزم زدم وای دارم دیوونه میشمتوروخدا کسی راه حلی داره بده میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 1399/05/22 | 23:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دالیا۷۳ عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 1853 تاید به پوست سر آسیب نمیرسونه والا من ک هیچیم نشد شاید درحدخارش باشه ک خوب میشه ارزششوداره السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع
دالیا۷۳ عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 1853 بله صددرصد بقیه چیزهارو هم باید رعایت کنی مثل شستن روبالشی ملافه شال وروسری ومانتوت رو یا بشور یا ات ... این دوستمون درست میگن همه چیزاتم بشور خصوصا روبالشیا حتما بزار افتاب یا اتو کن خلاصه کلا یه هفته تادوهفته سفت سخت پیگیرش باشی ازبین میرن اصلا نزار شپشاروزخوش ببین عرق کردی برو حموم سریع السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 13381 نه فک نمیکنم من گرفتم فقط تاید جواب داد اینم یکی ازدوستان نینی سایتی بهم پیشنهاد داد بله صددرصد تاثیر داره به شرطی چند سه هفته پشت هم هفته ای یکبار ایتفاده بشه چون مثلا اگه یک تخم تو سربمونه تادو هفته دیگه ممکنه باز بشه وبالغ بشه پس هرکاری بکنی باید سه هفته ادامه بدی مرتب چک کنی
دالیا۷۳ عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 1853 بله صددرصد تاثیر داره به شرطی چند سه هفته پشت هم هفته ای یکبار ایتفاده بشه چون مثلا اگه یک تخم تو سر ... من لیندان گرفتم کلا دیگ نباید تکرار میکردی فقط یه باره میدونی من شپشام زیادنبودن درحد دوسه تا دردسرم رشکابودن اینقدرشونه کردم ونرم کننده وتایدزدم تارفتن السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 13381 نه،من ابجیم سرش افتاده هیچ تاثیری نداره خب شاید موارد دیگشو رعایت نکرده یا شامپوش کیفیتش خوب نبوده شامپو درواقع سم کشندش هست البته من پنج سال پیش استفاده کردم شاید الان مثل بقبه چیزا کیفیتش اومده باشه پایین