2777
2789
عنوان

سوختن پای کودک

118 بازدید | 13 پست

بچه خواهرم ۱ سال و نیمشه تقریبا . اصلا تو خونه پوشکش نمیکنه ولی داعم پاهاش میسوزه مثل اونموقع ک پوشک کرده بودش پاش میسوخت . 

چرا اینجوره چیکار کنه ؟ 

پماد کالاندولا میزنه . زینک . هیدورکورتیزون . یچی دیگه هم بود یادم نیست

لایک نکنید

اینا هیچ کدوم بدرد نمیخوره روغن حیوانی که به زائو‌میدن اونو بزن معجزه شو ببین

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو پماد مادرکر بگیره برا بچه ی من عالی بود.هم برای پا هم برای زیر گلو برا بچه ی من خون میومد حالت چرکی میگرفت با این خوب شد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
داروخانه داره ؟ مادِرکِر 

من هر داروخانه ای ندیدم.اینه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین عزیزم بچه منم سوخته بود کل پمادای داروخونه هارو روش امتحان کردم خوب نشد که نشد چه صنعتی چه سنتی چه گیاهی چه حیوانی آخرش رفتم پیش یه دکتر گفت باکتریاییه مشکلش یه پماد آنتی باکتریال داد روزی یک باز زدم سه چهار روزه خوب خوب شد

به خواهرت بگو ببره پیش یه دکتر نوزادان بگه احتمالش هست باکتریایی باشه یا نه ببینه زخمو بهش میگه و دارو میده خودش من دو ماه کارم شده بود گریه واسه بچم

کلا باز بود و لخت ولی بازم می سوخت

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
مرسی عزیزم لطف کردی چقدر میخری ؟ 

راستش یادم نیس،پنج شش ماه پیش خریدم.ببخشید😘