2777
2789
عنوان

سوختن پای کودک

111 بازدید | 13 پست

بچه خواهرم ۱ سال و نیمشه تقریبا . اصلا تو خونه پوشکش نمیکنه ولی داعم پاهاش میسوزه مثل اونموقع ک پوشک کرده بودش پاش میسوخت . 

چرا اینجوره چیکار کنه ؟ 

پماد کالاندولا میزنه . زینک . هیدورکورتیزون . یچی دیگه هم بود یادم نیست

اینا هیچ کدوم بدرد نمیخوره روغن حیوانی که به زائو‌میدن اونو بزن معجزه شو ببین

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو پماد مادرکر بگیره برا بچه ی من عالی بود.هم برای پا هم برای زیر گلو برا بچه ی من خون میومد حالت چرکی میگرفت با این خوب شد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
داروخانه داره ؟ مادِرکِر 

من هر داروخانه ای ندیدم.اینه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین عزیزم بچه منم سوخته بود کل پمادای داروخونه هارو روش امتحان کردم خوب نشد که نشد چه صنعتی چه سنتی چه گیاهی چه حیوانی آخرش رفتم پیش یه دکتر گفت باکتریاییه مشکلش یه پماد آنتی باکتریال داد روزی یک باز زدم سه چهار روزه خوب خوب شد

به خواهرت بگو ببره پیش یه دکتر نوزادان بگه احتمالش هست باکتریایی باشه یا نه ببینه زخمو بهش میگه و دارو میده خودش من دو ماه کارم شده بود گریه واسه بچم

کلا باز بود و لخت ولی بازم می سوخت

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
مرسی عزیزم لطف کردی چقدر میخری ؟ 

راستش یادم نیس،پنج شش ماه پیش خریدم.ببخشید😘

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792