2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست من بچش فقر اهن داره .وبجای قرص غذاها ک اهن داره میده یا یک تکه آهن گرفته از بازار میندازه تو غذاش میگه خوبه .من خودم ولی قرص میخورم وعدس .کاهو .اسفناج خیلی خوبه میخورم 

چه نوع کم خونی؟ همون که قطره آهن میدن؟اکثر بچه ها دچارش میشن 

نمیدونم امروز آزمایش خون داد شوهرم رفت آزمایش رو گفت دکتر نشون ندادیم ولی شوهرم از ازمایشگاه پرسید گفت کم خونی داره

مامان ریحانه خانم👩👼خدایا مواظب دخترکوچولوم باش
نمیدونم امروز آزمایش خون داد شوهرم رفت آزمایش رو گفت دکتر نشون ندادیم ولی شوهرم از ازمایشگاه پرسید گ ...

چند وقتشه ؟ احتمالا فقر آهن باشه که طبیعیه 

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   
دوست من بچش فقر اهن داره .وبجای قرص غذاها ک اهن داره میده یا یک تکه آهن گرفته از بازار میندازه تو غذ ...

من خودمم کم خونی دارم امروز دخترمم آزمایش داد آزمایشگاه گفت کم خونی داره

چرا داره،باید مدام قرص اهن بخوری،البته با تشخیص پزشک،از ما خفیفه،قرص نمیخوریم،مشکلی هم نداریم

منم کم خونی دارم

من خودمم کم خونی دارم امروز دخترمم آزمایش داد آزمایشگاه گفت کم خونی داره

خب آزمایشش رو به دکتر نشون دادی ؟ نگران نباش معمولا دخترا همشون کم خونی دارن واگ خدای نکرده حاد باشه فوقش دارو میدن بهش نگران نباش فقط چایی بهش نده وتا حد ممکن سبزیجات وغذاهای آهن داره بهش بده خوب میشه ان شاءالله توکلت بخدا نگران نباش کم خونی ترس نداره فقط بنظرم اگ الان بهش برسی چون بچه است زود خوب میشه وبرطرف میشه ان شاءالله .دکتر خوب ببرش وغذاهای آهن داره بده چایی هم خیلی کم بهش بده یا اصلن نده خوب میشه عزیزم نگران نباش

چون سزارینم ،تاریخ دقیق مشخص نیست ،آخرای شهریور  ممنون عزیزم  

اه چون شبیه منی پرسیدم منم زدن اخر شهریور یا اول مهر ولی چند روز پیش آبریزش داشتم که خواهرم میگه بخاطر نشتی کیسه آب احتمالا سزارین بشی منم میترسم از الان .نمیخوام سز بشم خواهرم شده وخیلی بد تعریف میکنه .ان شاءالله بسلامتی دنیا بیاد وقدمش خیروپربرکت باشه براتون .من فقط تو اسمشم موندم هنوز هیچی هنوز انتخاب نکردم