2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه شما حامله نیستید

چرا ولی قبلا واسه بچه اولم تو اقدام تست می کردم همش کم رنگ بود یهو محو می شد دوخط پررنگ هیچ وقت ندیدم😂😂😂😂😂

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
میترسم کیت درست عمل نکنه دوره تخمکگذاریم تموم شه😕😦

نترس حدود یک هفته بعد روز آخر پریود تخمک گذاریه اون موقع دو یا سه روز یه بار اقدام کن یا هروقت دو خط کمرنگ دیدی تا زمان محو شدنش که زمان از دستت نره

اگه یادم باشه دو یا سه روز قبل و بعدش دوخط محو بود روز قبل تخمک گذاری باید تیره می شد و دو یا سه روز بعدشم باز محو بود تا از بین بره ولی من دو خط تیره ندیدم با هیچ مارکی

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
سه ماه

نترس عزیزم انشاالله همین ماه نتیجه می گیری اما خیلی بهش فکر نکن بی خیال باش بهش فکر کنی استرس امکان موفقیتو کم می کنه ها

من چند ماه اقدام کردم نشد که نشد دقیقا ماهی که سفر رفتم و نمی خواستم و یادم رفته بود شد!

نترس عزیزم انشاالله همین ماه نتیجه می گیری اما خیلی بهش فکر نکن بی خیال باش بهش فکر کنی استرس امکان ...

اینو راست میگی استرس باعث همه چی میشه امروز بگذره فردا دیگه اقدام میکنم