2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 😶

الان یه بنده خدایی ازم پرسید براش مشکل پیش اومده میخواد بدونه 

میگه که داشتم پیام میدادم بعد خداحافظی یهو بدون اینکه صفحه پیامو پاک کنم دیدم یهو رفت 

ولی تو دوستان زده و میتونه پیام بده

میخواد بدونه حتی اگه از نی نی سایت خارجم بشه پیام پاک نمیشه دیگه اره؟؟

چون خودش شک داره از اینکه پاک کرده حواسش نبوده یا نه

خاک برسر کن غم ایام را ....
الان یه بنده خدایی ازم پرسید براش مشکل پیش اومده میخواد بدونه  میگه که داشتم پیام میدادم بعد خ ...

نه پاک نمیشه مگرخودش پاک کنه 😊😊😊

چون تو دوستان هم هستش یعنی لغو نزده وقتی طرف لغو بزنه دیگه دوگروه دوستانش نیست 😊😊😊

کاربریم دونفره اس  
میگه وقتی پیام میده میزنه پیام شما ارسال شد ولی تو لیست ارسالی های پیاماش نمیاد ؟؟

نه میاد مگه میشه اون قسمت چپ که عکس پاکت داره اونجا پی ویه میره اونجا مگر اشکال فنی باشه به نی نی یار بگین درستش کنن 😚😚😚

کاربریم دونفره اس  
وقتی کلا از نی نی سایت بره چی ؟؟

پاک میشه. فقط می نی یارا ممکنه دسترسی داشته باشن مگرنه خود کاربرا چون اون طرف تعلیق شده هیچ کاری نمیتونن بکنن ونمیتونن ببینن

وهیچ کس به شخصیه کس دیگه دسترسی نداره ومحرمانه اس مگر نی نی یارها 😉😉😉

کاربریم دونفره اس  
پاک میشه. فقط می نی یارا ممکنه دسترسی داشته باشن مگرنه خود کاربرا چون اون طرف تعلیق شده هیچ کاری نمی ...

چه جوری نی نی یار تگ کنم میشه پی وی بهش پیام بدم ؟؟

خاک برسر کن غم ایام را ....
چه جوری نی نی یار تگ کنم میشه پی وی بهش پیام بدم ؟؟

بله الان براتون تگش میکنم. بهش درخواست دوستی بدین وقتی قبول کرد سوالتون ازش بپرسین فقط یه مدت ممکنه طول بکشه چون سرشون شلوغه. 

نحوه تگ کردن هم علامت @رو بزن بعد اسم اون شخص رو بزن. مثلا من الان نی نی یار روبه همین روش برات تگ میکنم 😚😚😚

@نی_نی_یار_5 عزیزم اگه میشه درخواست ایشونو قبول کنین کارتون دارن. لطف میکنین.

بقیه نی نی یارها یا بچه هارو به همین روش تگ کن 😉

سوالی داشتی درخدمتم عزیزم 😘😘😘

کاربریم دونفره اس