2777
2789
عنوان

ای وی اف

126 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من مشکل کیست پلی کیستیک دارم بنظرتون بخوام آی  وی  اف  انجام بدم امیدی  هست کسی  بوده ک با آی  وی  اف  باردار شده باشه ؟! 

خودم بجز پلی  کیستیک مشکل دیگ ای  ندارم شوهرمم سالمه 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

خب مشکلت با دارو حل میشه راحتم باردار میشی... 

اما اگه خیلی عجله داری ivf راه سخت ولی نتیجه زودتری بهت میده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مشکلت با دارو حل میشه راحتم باردار میشی...  اما اگه خیلی عجله داری ivf راه سخت ولی نتیجه زو ...

پس با مشکل من ای وی افم خوبه ،،،ممکنه نگیره ؟!

چرا راه سخت چطوریه مگه ؟!

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
عزیزم اگر میتونی برو رویان دیگه وقت تلف نکن

مرکز مام خوب نیست ؟! 

پس با مشکل من ای وی افم خوبه ،،،ممکنه نگیره ؟! چرا راه سخت چطوریه مگه ؟!

Ivf هم بخوای انجام بدی کلی باید داروهای قوی بخوری تا تخمک های بالغ داشته باشی ک بتونن برای لقاح با اسپرم ازت بگیرن... 

حالا اگه بری دکتر از دارو با دوز کم شروع میکنی شاید نتیجه اوکی بشه و باردار بشی یا کم کم زیاد بشه دوز دارو... 

اما ivf داروهای قوی تجویز میشه تا زودتر نتیجه بگیری و این داروها همه هرمونی هستن بستگی داره تو بدن های مختلف اثر داروها بعد زایمان بره یا نره...  

اگه درمان کردی و نتیجه نگرفتی برو سراغ ivf اما اگه درمانی تا حالا انجام ندادی برو 1دوره درمان کن خودت و شاید ان شالله جواب گرفتی. 

راستی هزینه ivf رو هم ذر نظر داشته باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
در هر صورت میگم چون زمان بر هستش برو یه مرکز و شروع کن ایشالا زود مامان بشی

مرکز مام دارم میرم پیش  دکتر  نصر  و امنه لاهوتی  

Ivf هم بخوای انجام بدی کلی باید داروهای قوی بخوری تا تخمک های بالغ داشته باشی ک بتونن برای لقاح با ا ...

مرسی عزیزم از اطلاعاتت 

اره خیلی  وقته درمانم با کلومیفن ولتروزل و امپول  و اینا ولی  نمیشه 

هزینه ش  رو هنوز  نپرسیدم برم ببینم چی  میگن تردید داشتم ک برم یا نه ،،،ولی دیگ داره ۳۴ سالم میشه 

مرسی عزیزم از اطلاعاتت  اره خیلی  وقته درمانم با کلومیفن ولتروزل و امپول  و اینا ولی ...

پ برو گلم. 

هزینه ام از 12تومن ب بالا حساب کن بدون تعیین جنسیت. 

ان شالله زود مامان بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40