2777
2789

تو این چندسالی که عروسشونم ،نمیگم خیر رسوندم، ولی هرکاری کردم که شر نرسونم بهشون، ولی گویا دستم نمک نداره😢

هر چند وقت یبار یکارایی میکنه خیلی شیک و تر تمیز منو شوهرمو میندازه به جون هم😕بعدم میشینه زندگیشو میکنه😊تو کوچیک ترین کارای ما دخالت میکنه ، ولی شوهرش هزار کار میکنه انگار نه انگار...

صدبار تو بحثامون بهش گفتم بیچاره به زندگی خودت برس ، شوهرت داره هزار کار میکنه بی خبری، خودتو انداختی تو زندگی ما...میگه شوهرم عاشقمه تو حسودی😞

الان خیلی وقته با شوهرم قهرم😞😞😞امارش از دستم در رفته چند روز شده😔

بچها اومدم در و دل کنم، توروخدا نمک نپاشین رو زخمم و بگین تو همش با شوهرت مشکل داری و فلان،فقط بگین چیکار کنم این بره گمشه 😢😢منو شوهرم اگه به خودمون باشه و رفیقای مضخرف و خاهرش زیر گوشش نخونن باهم زیاد مشکل نداریم. اینا روانیمون میکنن میفتیم به جون هم

یه سالم با خاهرش قهر بودم گف من دیگت به زندگیتون کار ندارم ولی دوباره شروع کرده دخالتاشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون فقط زورشون به زنداداششون میرسه 😁

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

مرض دارن .فکر میکنن اینجوری تو دل داداشاشون بیشنر جا میشن.اما شوهرتم موثره جدیدا شوهرمن خوب شده .چند روز پیش گفت کی فلان حرفو به مانانم زده منم گفتم من .چون میخاستم دهنشو ببنده😁بسکه عصباتی بودم....دیگه هیچی نگفت

پس چرا ما اینطور نیستیم تازه اگه برادرمونم چیزی تو جمع به زنش بگه طرف زنشو میگیریم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

خدایا مال منو به خودت واگذار کردم.هم مادرشون هم خودشون.خدایا تو را به خداییت قسم تورو قسم به هر انچه که زود مقبولته شرشون ومکرشون رو به خودشون برگردون.از من وزندگیم دورشون کن.هر کی بدمو می خواد به خودت واگدارکردم.خدایااا سلامتیمو ازم گرفتن.😢

چون فقط زورشون به زنداداششون میرسه 😁

باورکن شوهرش خیانت میکرد، تابلو بود ،داد میزد طرف داره یکاری میکنه،

بعد این انتر خانوم نمیفهمید😐میومد تو زندگی ما دخالت میکرد.

الانم ک فهمیده هرکاری بتونه میکنه شوهر منم جری کنه بره سمت این کارا....از بس ک کارای شوهرشو برا شوهرم تعریف میکنه