با اجازه اسی سلام من یه تاپیک دارم که مال حلقه زدنه اگه دوست دارید بیاید تاپیکم و برای ثبت نام عنوانو لایک کنید ۱۸ جلسه هست اگه خواستید دوباره با ما باشید باز هم ثبت نام میکنیم قوانین رو توی امضام نوشتم لطفا بخونید ممنون
اگر مبل نشين هستيد يه ١٢ متري و اگر اكثرا روي زمين ميشينيد دوتا ٩ متري خوبه.كف سراميكه يا پاركت؟
محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....
کف سرامیکه بنظرتون هر دو رو یه طرح بگیرم یا متفاوت
بله حتما جفت بخر...طرح افشان بخر خيلي خوبه خونه رو بزرگ نشون ميده ...منم سالنم اندازه شماست دوتا نه متري خريدم خيلي خوبه مخصوصا منكه بچه كوچيك دارم.خيلي هم دورش بازه زير مبلا و بوفه و ...
محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....