2777
2789
عنوان

تاتو برای زن🤔

7322 بازدید | 61 پست

من می خوام تتو بزنم و خانم هستم اما من رشته علوم انسانی درس می خونم برای رشته تربیت معلم

برای دانشگاه فرهنگیان این تتو مشکل نداره

تتو کوچیک مینیاتوری می خوام بزنم یه گل کوچولو یا همچین چیزی

یک دختر سرسخت و قوی با روحیه بالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئنید؟  چون یه نفر که پرستاری خونده  گفت واسه مصاحبه بدنتو نگا میکنن که تتو نداشته باش ...

واسه مصاحبه به دستت و صورتت نگاه میکنن

معلما نباید تتو داشته باشن 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

منم خیلی دوس دارم بزنم ..مامانم میگه شاید ازدواج کروی همسرت دوس نداشته باشه😐

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

منم شنیدم موقع استخدام به هوای وضو گرفتن دست ها رو نگاه میکنن تتو نداشته باشی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
والا من دبیرم تا حالا همچین چیزی نشنیدم ...

وایییی خیلی هم عالیییییی

یعنی تو مصاحبه ای که با شما انجام دادن ممنوعیت از زدن تتو نبود؟ 

منم شنیدم موقع استخدام به هوای وضو گرفتن دست ها رو نگاه میکنن تتو نداشته باشی

اره ولی امام خامنه ای 

مکارم 

و خیلی های دیگه رو که متناشونو خوندن گفتن تتو حرام نیست مشکلی واسه وضو نداره مگر عمس مقدسات یا عکس مستهجن باشه و اگر زن برای زینت تتو رو بزنه باید از نامحرم بپوشنش