2777
2789
عنوان

ازدواج

120 بازدید | 7 پست

سلام خوبین خانوما لطفا اگه میشه راهنماییم کنید و هر کسیم میخواد مسخره کنه یا حرف بی ربط بزنه نیاد من خیلی دوس دارم خواستگار برام بیاد و ازدواج کنم و عروس شم ولی اصلا یه خواستگارم ندارم میشه بگین چیکار کنم چه ختمی چه چله ای هر چی بلدین که بهم کمک میکنه برام بگین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سلام نماز جعفرطیار بخون  اگه نماز شب بخونی و هر ویژگی که دوس داری همسر آیندت اون جوری با ...

نماز شب رو چه ساعتی به بعد باید  بخونی

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز شب رو چه ساعتی به بعد باید  بخونی

قبل اذان صبح فکر کنم بهترین زمانشه تو نت نگاه کن باز

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
قبل اذان صبح فکر کنم بهترین زمانشه تو نت نگاه کن باز

مرسی عزیزم فدات شم 

مرسی عزیزم فدات شم 

😘😘

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
۱۲:۳۰ شب به بعد تا قبل اذان صبح فرصت هست 

فدات