*MaRyaM* مدیر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2496 عنوان دخترم میگه... | مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 16 پست ۳سال ونیم حدودا یک ماه میشه بعضی وقتا میگه پام گیز گیز میشه کف پای راست شو میگه میگه ماساژ بدهبه نظرتون چیه ؟؟؟؟تاحالا کسی این طوری شده ؟؟؟؟مگه بچه ها پاشون خواب میره ؟؟؟؟ چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …! 1399/05/22 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰آوا۰۰ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2565 برای شما پیش اومده؟ اخه کوچولو اصلا فک کنم خکاب رفتگی نیست چون میگه ماساژ بده یادمه بچه بودم این حس خواب رفتگیو داشتم بعد ابجیمم ما جلوش گفتیم خواب رفته یاد گرفته بود کوچیک بود براش پیش میومد با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟
*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2496 یادمه بچه بودم این حس خواب رفتگیو داشتم بعد ابجیمم ما جلوش گفتیم خواب رفته یاد گرفته بود کوچیک بود ب ... خوبه که از کوچیکیت یادته😍😍😍 چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!