2777
2789
عنوان

دارم از خونریزی از بین میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4141 بازدید | 52 پست
شمام بچه شیر میدادی؟ آخه میگم هورمونام مرتب بود هر سه دکتر گفتن قرص هورمونی نباس بخوری. داروهای دیگه ...

عزیز اره شیر میدادم دارم میگم چهل روز بعد از زایمان هنوز ادامه داشت خونریزی رفتم دکتر اصلا نه فرستاد آزمایش نه سنو قرصی دادمال جلوگیری من خوردم سری دختر دومم اینجور دوباره شدم اصلا دکتر نرفتم قرص جلوگیری گرفتم خوب شدم اسمش یادم نیست بروداروخونه بپرس میده بگواسم قرص جلوگیری که روشیر آدم تاثیر نداره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
باکره چی هست؟ همینجوری قاطی کنم بخورم؟

کره عزیزم اول کره روبریز تابازبشه بعدسویق بریزیکم تفت بده بعد نباتوتویکم آب بازکن بریزتوهم بزن تامثل حلوا بشه 

خدااااااایا چرا بازبچموازم گرفتی خدایادلم شکسته خدایا آرزوی مادرشدنو به دلم نزار😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کره عزیزم اول کره روبریز تابازبشه بعدسویق بریزیکم تفت بده بعد نباتوتویکم آب بازکن بریزتوهم بزن تامثل ...

آهان باشه ممنون.

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

تو رو خداااا بگوچکار کردی بند اومد؟

سلام تازه پیامو دیدم. من قرص مارولین خوردم درست شد البته امام رضا شفام داد

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

چند بسته مارولین خوردین و چند ساعتی؟من مارولین بار اول مصرف کردم قطع نشد خیلی میترسم

من یک بسته خوردم. نذر امام رضا کن من همه جور درمانی رو امتحان کردم آخر دیگه ناامید شدم که رحممو دربیارن ولی به یک قرص ساده بند اومد

چند بسته مارولین خوردین و چند ساعتی؟من مارولین بار اول مصرف کردم قطع نشد خیلی میترسم

ساعتی نیست که روزانه اس.مارولین هورمونه قرص جلوگیری است ازینا که میزنه شنبه یکشنبه روش