2777
2789
عنوان

دارم از خونریزی از بین میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4141 بازدید | 52 پست
آزمایش هورمونی کامل دادم دکتر گفت اگه چیزی مونده باشه که سونو نشون نده آزمایش نشون میده ولی هیچی نبو ...

مال منم نشون نداد هیچی اما دوستم گفت همون چاره ات پروژسترونه روز سوم دیگه کلا قطع شد

عدسی زیاد بخور  هیستروسکوپی کردی ؟؟ بببینن داخل رحمت چ خبره ؟؟

بله کردم خبری نبود نه کیست نه جفت هیچی هیچی.

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم نشون نداد هیچی اما دوستم گفت همون چاره ات پروژسترونه روز سوم دیگه کلا قطع شد

شمام بچه شیر میدادی؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

چجوری بخورم؟ روی شیر اثر نمیذاره؟

تو نت بزن بخون همشو

اندازه فندق هر روز یکیشو پودر میکنی با ی لیوان اب میذاری رو شعله وقتی ابش نصف شد با نبات شیرین کن بخور.

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛

ممنونم دعا کنید خوب بشم 😢😢

آزمایش هورمونی کامل دادم دکتر گفت اگه چیزی مونده باشه که سونو نشون نده آزمایش نشون میده ولی هیچی نبو ...

عزیزقرص دوفاستون نخوری درسته خونریزی قطع میکنه بعد که ولش کنی خونریزی شدید پیدا می کنی عزیز من دوبار زایمان طبیعی کردم همین 40روز خونریزی داشتم روز چهلم که آب چهلم ریختم روز بعد دوباره پرید شدم روز هفتم میخواستم برم حمام دوباره خونریزی شروع شد دوباره روز  هفتم میخواستم برم حمام دوباره خونریزی شروع شد رفتم دکتر گفت هورمونات بهم ریختن قرص جلوگیری. دادخوردم خوب شدم دو دوره خوردم خوب شدم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سویق عدس و باکره ونبات مثل حلوادرست کن صبح ناشتابخور

برم عطاری بگم میده بهم؟

عزیزقرص دوفاستون نخوری درسته خونریزی قطع میکنه بعد که ولش کنی خونریزی شدید پیدا می کنی عزیز من دوبار ...

شمام بچه شیر میدادی؟ آخه میگم هورمونام مرتب بود هر سه دکتر گفتن قرص هورمونی نباس بخوری. داروهای دیگه خوردم ولی...

شنیدم ریشه شیرین بیان رو دم کنی بخوری خونریزی ولکه بینی رو قطع میکنه دخترخالم دکتری نموند که نره آخرش با همین خوب شد

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
برم عطاری بگم میده بهم؟

اره بگوسویق عدس مخام میده بقیشم خودت هرروزصبح اندازه 10قاشق درست کن 

خدااااااایا چرا بازبچموازم گرفتی خدایادلم شکسته خدایا آرزوی مادرشدنو به دلم نزار😭😭
اره بگوسویق عدس مخام میده بقیشم خودت هرروزصبح اندازه 10قاشق درست کن 

باکره چی هست؟ همینجوری قاطی کنم بخورم؟