2789
عنوان

خواستگاری

168 بازدید | 19 پست

سلام خانوما.میخوام بدونم نظرتون در مورد ازدواج دختر 17ساله و پسر30ساله چیه.اقا پسر خانواده خیلی خوبی داره و توی نیروی انتظامی کار می‌کنه خونه و ماشین نداره ولی حدود ششصد میلیون پس انداز داره حقوقش ماهیانه هشت میلیونه ک گفته وقتی متاهل بشم زیاد میکنن و مزایا و بیمه هم داره و 15روز سرکاره و 15روز استراحت و از لحاظ اخلاقی ظاهراً صاف و صادقه و قبلاً در دوران عقد نامزدشو طلاق داده که ما تحقیق کردیم فهمیدیم مشکل از دختره بوده که خیانت کرده و الان سه ساله جداشدن.دختر هم خانواده خوبی داره از لحاظ اخلاقی و مالی و خواستگارم زیاده داره ولی این یکیو هرجا تحقیق کردیم گفتن خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا به هیچ وجه

اختلاف سنی خیلی زیاده ،،دختره هنوز نوجوان و پسر بزرگسال دیگه

اصلا هم درک نمیکنن

دختره سنی نداره با ادم شکست خورده ازدواج کنه،ایسون بخاطر خیانتی وه دیده و شغلش مطمین باش شکاک

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

نظامی با حقوق ۸ ملیون:/

تحقیق کنید حقوقشون رو دو ملیون و خورده ایه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

نه اختلاف سنی زیاده

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
اولا سن دختر کمه دوما فاصله سنی زیاده سوما پس اندازه داره خب بره خونه بخره

فقط سوما😂

اخه با ۶۰۰ ملیون خونه میدن؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم