همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
علیک سلام علیکم حاجی من یع نمع سایت نیومدم چاااطوری
اع خودمم نمیام شاید برا همینه ک نمیبینمت😂😂😂
فادا تو چاطاری؟دلم برات تنگ شده بود
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
نترس نی نی یار ۵ بگو پاک میکنه ولی گوگل بعد چند ماه پاک میشه اگه میخوای زودتر پاک بشه ب گوگل ایمیل بزن ادرس صفحرو بده پاک میکنه
من از این تعجب کردم ک من ویرایش زدم عکس لبو پاک کردم باز چطور برگشته
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ارع اصلا حال نمیکنم ی جوریع من عالیم دل منم تنگیدع برات بلا خانم
اخ دقیقا
فدا مداااا😍😍😍😍💋💛