2777
2789
خواهرانقده مسافراومده بخدابازم شمادرک دارید،بعصیاتوکرونااومدن مسافرت.ا

اونا احمق تشریف دارن احمق کثافتا 😤😤😤😤

من مسخره گفتم عشقم بریم گفت خفه شو ت این وضعیت 🤕🤕

💜🫀
ممنون 🌹هیچ شناختی به هیچکدوم ندارم فقط یه دوستی دارم گلستانه که ایشونم‌خودش هفده ساله اومده اهواز&n ...

گلستانم قشنگه ولی گیلان نیستش گیلان لاهیجان لنگرودرامسراینجاهاقشنگه هواش بیست

خداایاهمه مریضاروشفابده،الهی آمین

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

علیک سلام علیکم حاجی  من یع نمع سایت نیومدم چاااطوری

اع خودمم نمیام شاید برا همینه ک نمیبینمت😂😂😂

فادا تو چاطاری؟دلم برات تنگ شده بود

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
اونا احمق تشریف دارن احمق کثافتا 😤😤😤😤 من مسخره گفتم عشقم بریم گفت خفه شو ت این وضعیت 🤕🤕

واالالخداریسکه.اخه چقدبیخیالن،مابچه توخونه زندانی هستیم بخاطراینجورادما..چوب بی عقلیشون مبخوریم

خداایاهمه مریضاروشفابده،الهی آمین
یا خدا 🤕🤕🤕

نترس نی نی یار ۵ بگو پاک میکنه ولی گوگل بعد چند ماه پاک میشه اگه میخوای زودتر پاک بشه ب گوگل ایمیل بزن ادرس صفحرو بده پاک میکنه

من از این تعجب کردم ک من ویرایش زدم عکس لبو پاک کردم باز چطور برگشته 

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
یاد مدیری افتادم 😂😂

😅😅😅

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
واالالخداریسکه.اخه چقدبیخیالن،مابچه توخونه زندانی هستیم بخاطراینجورادما..چوب بی عقلیشون مبخوریم

بخدا منم از وقتی کرونا اومده شوهرم زندانیم کرده 😥

دایممم کرونا گرفت بخاطر ی سری مردم بی عقل ک رفته بودن خونشون 

💜🫀
اع خودمم نمیام شاید برا همینه ک نمیبینمت😂😂😂 فادا تو چاطاری؟دلم برات تنگ شده بود

ارع اصلا حال نمیکنم ی جوریع

من عالیم 

دل منم تنگیدع برات بلا خانم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

وای یعنی ممکنه این عکس های ما هم باشه ؟؟ 

قبلا کاربریای دیگه داشتی؟

اگه نداشتی ک همین کاربریتو هی چک کن 

من ک با این یکی از شصت پامم عکس نزاشتم

ارع اصلا حال نمیکنم ی جوریع من عالیم  دل منم تنگیدع برات بلا خانم

اخ دقیقا 

فدا مداااا😍😍😍😍💋💛