2777
2789

بایداونقدرخرج کنی حرف اونم حساب نکنی که عادت کنه البته دو سه سال زمان میبره

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه ها تو دوران آشنایی از کجا میشه فهمید طرف خسیسه یانه؟

اخه الان تو کرونایی ادم یه رستورانم نمیتونه بره که بخاد بفهمه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو دوران آشنایی از کجا میشه فهمید طرف خسیسه یانه؟  اخه الان تو کرونایی ادم یه رستورانم ...

درمورد خرید چیزای مختلف میتونید حرف بزنید

ببینید مثلا میگه نههه گرونه و فلان 

مثلا بگیدگوشیم فلان مشکلو داره کلا میخوام عوضش کنم ببینید چی میگه

یا مثلا ببینید دوس داره هرچند وقت یبار لباس برای خودش و همسرش بخره

یا نظرش درمورد هدیه دادن چیه

یا طلا خریدن تو مناسبتا (البته ک الان خیلی گرونه)

البته همه اینا ب درامدشم بستگی داره ها

بعضی آقایون خب واقعا گناه دارن نباید بهشون فشار آورد

خدا جونم شکرت

اسی یه بار منطقی حرف بزنید و بهش بفهمونید فلان موارد جزو خریدای واجب هست و نمیشه ازش چشم پوشی کرد

یا اینکه هرماه پول ثابتی بگیرید و ایشون دیگه با خرید کاری نداشته باشه

و یه پیشنهاد بهتر اینکه سعی کنید خودتونم درامدی داشته باشید تو این اوضاع هم برای ارامش خودتون خوبه و هم اقتصاد خانواده

میشه تو خونه کار کنید و ازش درامد کسب کنید اگه امکان کار بیرونو ندارید

خدا جونم شکرت
درمورد خرید چیزای مختلف میتونید حرف بزنید ببینید مثلا میگه نههه گرونه و فلان  مثلا بگیدگوشیم ...

اره ولی الان شرایط خیلی خاصه از یه طرف کرونا از یه طرف گرونی شناخت خیلی سخت شده 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

مرد خسیس هیچ جوره درست نمیشه 

خساست نه با مشاوره درمان میشه نه با دکتر 

من دو سال عقد بودم شوهرم به شدت خسیس بود یعنی یک شیشه اب معدنی دلش بار نمیداد برای من بخره

خستم کرد دارم جدا میشم 

خساست خیلی بده یک نوع بیماریه 

خدانیاره برای هیچکس