2777
2789

لایکم کنیدلطفا

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

همون اول ماه قبل اینکه خرج کنی یه مقدار به عنوان پس انداز بریز یه کارت دیگه بهش دست نزن

یا هر پولی دستت میاد بنذاز قلک

اینا بهترین روش هان

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اهل خرید از روی هوس هستی با کارت پر پول نرو بازار بگرد

قبل خرید فکر کن برات لازمه یا نه

هرماه جز به جز خرید رو بنویس آخر ببین چیزی هست که بیخود خریده باشی....

و خوب یک جا خرید کردن هم خوبه مثلا به قدر ۲ ۳ماه خرید کردن 

من که خودم خرید نمیکنم از صفر تا صد به عهده شوهره مینویسم اون میاره و اینکه برا صرفه جویی به اندازه غذا درست میکنم حتی یه دونه برنج دور نمیریزم خداروشکر از اسراف بدم میاد برنامه غذایی جدید نوشتم شبها اصلا برنجی نیست غذامون ...و اینکه باردارم به اندازه نیاز بچه براش سیسمونی گرفتم چیز اضافی نخریدیم شوهرم یارانه نداره من دارم 5 ماهه بهش دست نزدم گذاشتم پس انداز بشه ...ماهی 200 ماهیانه دارم که اونو قرعه کشی ثبت نام کردم ....قسط زیاد داریم سعی میکنیم اول قسط ها پرداخت بشه بعد موادغذایی خریداری بشه هر چقد موند اگه لباس یا وسیله ضروری نیاز داشتیم میخریم ...من خودم سالی یه بار لوازم ارایش میخرم اونم خوب و درجه یک ...عید به عیدم مانتو و شلوار و لباس تو خونه ای میگیرم دوسال یه بار لباس زمستونی میخریم خوب امسالم باید بگیرم ...و اینکه یه قلک دارم تو ته کمده شوهری نمیدونه ازش پول میگی میندازم توش مثلا اضافه پولی که از خرید میمونه تو کیسه است ...همین

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉