2777
2789
عنوان

شکاک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله که چیز خاصی نیست. اگر عصر می خواد بره بیرون بگو منم دلم گرفته باهاش برو. نگذار تنها بره. به صورت غیرمستقیم گوشیش رو چک کن. اگر هم خیلی شک داری به یکی که مورد اعتمادته بگو چند روز تعقیبش کنه.

عزیزم .مراقب زندگیت باش میخان شوهرتو بدوزدن .اشتباه کردی گفتی این شماره یه کی باید یواشکی ذخیره اش میکردی ببینی چه خبر؟؟؟ازبابتی شخص مورد اعتمادوبفرست تعقیبش مثل پدر برادر قضیه بو داره .این تاپیکت ماله برج ۵ الان چیکار کردی؟؟؟؟چیزی فهمیدی

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
اقا منم ب ی شماره خیلی مشکوکم ... بهش پیامم دادم ... ماله کشید رو داستان دختره ... امام بازم مشکوکم ...

من همه کار کردم از اسنپ موتوری های مختلف که راحت قبول کردن امار بدن تا شنود و تعقیب و گریز کافیه یکم گریه کنی برا راننده اسنپ ها و خواهش 

عزیزم .مراقب زندگیت باش میخان شوهرتو بدوزدن .اشتباه کردی گفتی این شماره یه کی باید یواشکی ذخیره اش م ...

عین شوهر من یه مشتری سیو کرده بود شک کردم پاک کرد بعد چند ماه دیدم دوست دخترشه و علنی بهم میگه از تو بهتره منم تو بارداریم استراحت بودم و بعدش بدبخت شدم و دنیا رو سرم خراب شد 

چجوری بفهمم ب نظرتون ک داره زیر ابی میره یا نه ؟ خیلی زرنگه هااا ... اصن نمیشه چیزی گردنش گذاشت

خیلی راحت گوشیشو هک کن شنود بزار تعقیبش کن اسنپ بفرست ولی اخرش چی بفهمی چی فقط قلبت له میشه روش باز تر شوهر من الان هعی بهم میگه اونا لیاقت دارن