سلام بچه ها،من دو ماهی میشه به همسرم شک کردم ک با کسی ارتباط عاشقانه داره مثلا میگه برام لواشک درست کن برا رفیقم میخوام ببرم،یا رفته ماشین رو کامل دودی کرده،گوشیش پر از فیلم عاشقانه شده وضعیت عاشقانه میزاره واتساپ،یکی از آشناها گفت دیده لب خیابون با ماشین وایساده خانمی هم انگار کنارش نشسته بوده،کمدشه پر از لباس نو کرده به موهاش خیلی میرسه قبلا ایجور نبود ،همه ی بعد از ظهرا میره تو شهر ،و کلی چیزای دیگه،مثلا به یه شماره تو گوشیش مشکوک شدم گفتم کیه نگفت فردا دیدم حذفش کرده گفتم چرا حذفش کردی گفت تو ب هر چی مشکوک بشی من حذف میکنم ،باردارم چهار ماهمه دوماهه دوبار ن،ز ،د،ی،ک،ی، داشتیم به نظرتون من بیخودی شکاکم یا حق دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جوری رفتار کن فک کنه دیگه به این چیزا فک نمیکنی و از سرت افتاده مثلا بهش بگو ببخشید راجبت اشتباه فک کردم حساسیت های بارداریه دیگه.
چون الان که بهش گفتی حواسشو بیشتر جمع میکنه
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@