2777
2789

عزیزم اصلا مشخص نیست غکس چیه...چی نوشته مگه؟؟سایز فولیکول چنده؟؟سنوتخمدانه؟؟

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعله  سونو تخمدان رحمه 2-8mm

روز چند پریودیت بوده؟؟اقدام ب بارداری داشتی؟؟مسکلت چی بود ک دکتر واست این سنورو نوشته؟؟ 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
روز چند پریودیت بوده؟؟اقدام ب بارداری داشتی؟؟مسکلت چی بود ک دکتر واست این سنورو نوشته؟؟ 

من طبیعی  جلوگیری میکنم،الان از روزی که باید پری  میشدم دوهفته گذشته و نشدم رفتم دکتر برام سونو نوشت

فولیکول خیر ناکه؟؟؟

نه گلم روز 12پریود ک میری سنو باید سایز فولیکولت بزرگ باشه یعنی از17تا24قابل بارداری هست اگه کوچک  باشه  نمیشه باردار شد دکتر بهت دارومیده   بزرگ میشه باردار شی...توی سنو ننوشته pco?????

من طبیعی  جلوگیری میکنم،الان از روزی که باید پری  میشدم دوهفته گذشته و نشدم رفتم دکتر برام ...

دقیقا منم همیشه پریودم دقیق بود یروز همینشکل شدم و دکتر واسم سنونوشت فولیم پنج بود گفت تنبلی تخمدان داری جلوگیری نکردم دیگع هنوزم مادر نشدم توکل بخدا...شمام جلوگیری نکن بنظرمن دیگه...سردیجااتو کلا بزار کنار

بردارد هم خوب نشدید؟

بردارد چیه ببخسید متوجه نشدم؟؟

بردارد هم خوب نشدید؟

ببین تنبلی تخمدان چیزیه ک بادارو فقط میشه باردار شد ولی نمیشه خوب شدهمیشه  ی سرچ کن ولی چیز مهمی نی نترس جلوگیریم نکن دیگع بادارو زودی خوب میشی منم هرماه فولی خوب دارم