2777
2789
عنوان

بیاید دُررين قربونتون بره ♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 12242 بازدید | 1712 پست
💙دیگه اسممو مسخله نکنیا🥺

ميخوام اسم بچه مو بذارم دررين ديفونع😕💙

كى مسغره كرد

من دوووووست دالمممممم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
عشقن💖 گفتم متايى نيستى؟ بخاطر همين گيج بازيات🤣🤣🤣🤣🤣 حالا يع چى بچ تو هنو شهريور مياد بچ اي ...

😂😂فضول نبودی 😝😝🤪🤪

اره ولی دخملش خیلی خوردنیه 😍😍

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میمون جواب بده  دو ساعت پیش تو پی وی من ی چی گفتم بهت😒😒😒

ميمونا خيلى زيرك و باهوشن

وقلى يه بار ميبينى يكى ع دسش در ميرع ايجورى ميشع😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
😂😂فضول نبودی 😝😝🤪🤪 اره ولی دخملش خیلی خوردنیه 😍😍

هستمممم چجوووووورم

خو ميخواى دختر اونو بخور

دختر منو بگير😐

هستمممم چجوووووورم خو ميخواى دختر اونو بخور دختر منو بگير😐

😂🤣🤣🤣تو روحت 

اخه دختر نداری که 

از کجا معلوم اصلا بچت دختر شد 😂😂

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
عهههه جدی  دوست خوبیه 😊 بهش بگو منو ویژه دعا کنه

عقشع💙

من خودم دعات ميكنم

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# ايشالااااااا بع مراد دلت برسى💜

@نوشابا     درر دررى اين دوستمونم دعا كن💖

چشم😘❤❤

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
😂🤣🤣🤣تو روحت  اخه دختر نداری که  از کجا معلوم اصلا بچت دختر شد 😂😂

نميدونم😐گفتم خو اگع شد يه ى هو نترشع

چون من ع بو سركع حالم بد ميشع😫😖😣