2777
2789
عنوان

بیاید دُررين قربونتون بره ♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 12290 بازدید | 1712 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@یگانه_بلا_هستم  

@نیلوفر876  

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ن دورت بگردم عقدمه فردا نذر دارم دعا مهمونتون كنم💋♥️

آخ جون😍😍😍به به مباااارکه😍😍😍😘😘😘😘دعام کن خییییلی😁😘😘😘😘خوشبخت بشی گلم 🤗😘

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
من و مرضیه 9 روز دیگ کنکور داریم برا ماهم دعا کن     @ماه_تنها    

اووووووخى آلااااهى😃

منم دعاتون ميكنم ايشااالا جفتتون موفق بشين💚💛

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

ديع قبولين خيالتون راحت

كم كسى دعا نكرده كه😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نه لامصب از بس زیادین 😐 روزی شجره نامه ی ۳۰ نفرو میکشم بیرون خب معلومه یادم نمی مونه دیگه 😂😂

😛😛😛

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

@najila70  

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نچ نچ😂😂😂 اوکی عزیزم💕💕

روم سيا🧕🏿 شرمندع شدم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز