2777
2789
نگا نگا من اینطوری ام 😢نه دوس با هم 

میدونم گلم می شوخم😝😝😝

معصومه من فک میکنم حاملم چرااااااااا

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جانم عزیزم منم حسم میگ هستی

بخدا توهم نیس سمت راست دلم یعنی تقریبا کنار راست مثانه خیلی درد میکنه دستم روش میزارم مث نبض میزنه سمت چپمو دقیقا همونجارو میزارم نیس اون نبضه ببین توام همینطوری هستی یعنی مال همه اون نبضو داره خیلی سمت راستم درد میکنه

منم فردا میرم ازمایش میدم اینطوری فایده نداره

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
من دقیقا اینطوری ام اما سمت چپم همونور کمرمم درد میکنه

وای خدا من فردا حتما میرم آزمایش توام برو خب

شوهرمم میگ خودم میبرمت اما میگن تا بیبی چکت مثبت نشه نباید بری ولی تو برو به منم خبر بده منم بازم بی ...

وای خدا رفتم دستشویی ترشحات خونی اومد فک کنم پری شدم😂😂😂😂

توفردا بزن حتما😝😝😝

نععععع ایشالا که پری نمیاد دوتایی ذوق میکنیم

یعنی عاشقتم تااخر پری بهم امید میدی😂😂😂

مرگ_به_نا_امیدی#  

واقعا خیلی این ماه امیدواربودم باکیت مثبت و اقدام های پی درپی نمیدونم چطوری نگرفت یعنی