2777
2789
خو همين مشكلتو بگو  منم ميخواستم امروز برم شوهرم نبرد😪

نمیشه خب عقب ننداختم که

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كيستي چيزي نداري؟؟؟ زير نظر دكتري؟؟؟ چن وقته ازدواج كردي؟؟؟ واي چقد سؤال پرسيدم😁🤐

2 سال ازدواج کردم بعد عروسی شوهرم شوخی شوخی....گفت بزار بشه منم هیچ قرصی نخوردم بعدش کم کم متوجه شدم که من جلوگیری ام ندارم و باردار نمیشم رفتیم دکتر گفت هیچ مشکلی ندارید فقط من یکم تنبلی تخمدان داشتم که برام فقط قرص نوشت خوب شده بودم دیگ میزون بود هیچ وقت سابقه نداشت من اینهمه پریودم عقب بیوفته تا الان....

من الان ي ليوان چايي خوردم دوباره بزنم؟؟؟ ديشب زدم ي خط پرنگ اومد

نه العان نباید بزنی صبح ک از خواب پامیشی باادرار غلیظ باید باشه این دستورشه

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
2 سال ازدواج کردم بعد عروسی شوهرم شوخی شوخی....گفت بزار بشه منم هیچ قرصی نخوردم بعدش کم کم متوجه شدم ...

ايشالا ك بارداري❤️😉

ولي خداكنه من باردار نباشم😩

ايشالا تو تاپيك بارداريت منم تگ كني😁👏🏻😄

ايشالا ك بارداري❤️😉 ولي خداكنه من باردار نباشم😩 ايشالا تو تاپيك بارداريت منم تگ كني😁👏🏻😄

انشاالله ک باردار باشع خودشو کشت بااینهمه استرس

😂😂😂ایشالا باهم 

برو برو عامو خودتی من ک میدونم هی میگی خدایا حالا ب بقیه کارندارم حداقل من ک باردارباشم😝😝😝😝