2777
2789
عنوان

تب شیر دارم راهنماییم کنید لطفا

138 بازدید | 8 پست

من  ۴ روزه تب شیر گرفتم.تبو لرزو بیحالی.دکتر بهم انتی بیوتیک زد و سفیکسیم ۴۰۰ داد.اما چون دخترم سینمو نمیگیره و شیر ازش نمیاد نمیتونم بدوشم و همینجور مونده تودرو حس میکنم تو سینم.یعنی من عمل میشم؟یه دنیا غصه تو دلمه دارم دق میکنم.کیسه اب گرم.حموم همرو امتحان کردم نمیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر دوش آب گرم ماساژ بده و بدوش من همینطوری شدم دکترم کلی دعوام کردگفت چرا دیر اومدی و اینا فوری برو دوش آب گرم و...

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

توی یوتیوب سرچ کن ویدیو های ماساژ سینه رو ببین

باید یک سانت دور تر از هاله سینه رو با انگشت شصت و چهار انگشت دیگه پرسی به سمت داخل فشار بدی بعد انگشتات رو به هم نزدیک کنی انگار میخوای بچسبونی به هم جوری که سینه بین دست هات تخت فشار قرار بگیره دچار احتقان سینه شدی اینجوری میتونی بیاری بیرون

به شوهرت هم بگو کمک کنه و کاری که بچه باید بکنه رو خودش با قدرت انجام بده