2777
2789

انشالله دوست عزیزم طبیعی باردار شین 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

منم نذر کردم اگه انتقالم مثبت شد و بخیر گذشت جنینامو اهدا کنم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ولی 17 ساله منتظرم دوبارهم جنین اهدایی گرفتم انتقال دادم نشده تنها راهم همین جنین اهدایی ...

عزیزم هنوز 17سالته مشکلت چیه؟؟؟؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
17 سالم نیست 17 ساله ازدواج کردم 

اهان مشکلت چیه عزیزم

منم اولی الان ده ماهشه دومی رو سال دیگه انتقال میدم بقیه رو اهدا میکنم

ایشالله ایشالله

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ممنون عزیزم ولی 17 ساله منتظرم دوبارهم جنین اهدایی گرفتم انتقال دادم نشده تنها راهم همین جنین اهدایی ...

انشالا انشالا انشالا این سری جواب مثبت میگیری

والا خودم انقد سختی کشیدم دیگه جیگرم کبابه برا هر کسی ک هنوز تو این پروسس

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
شوهرم ازو اسپرم هست 

معجون برای آز و اسپرم 

ماهی سمنقور چهار عدد حتما با سرو دم از عطاری بخری به صورت خشک شده 

خرنوب وجنسینگ هرکدام ۸۰گرم

هفت مغز شامل گردو بادام هندی زمینی درختی و فندق و کنجد و پسته  همه خام 

آسیاب کن از خود عطاری بخوای برات آسیاب میکنه 

با یک کیلو عسل مخلوط کنید و هر صبح شب شوهرتان هر وعده یک قاشق غذا خوری صبح ناشتا و موقع خواب میل کنند انشا الله تاثیر خوبی خواهد داشت  تا چهل روز