ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برای کامپوزیت دندان کی پیشنهاد میدین که کارش خیی طبیعی باشه و ظریف باشه ؟ من کاررای دکتر عشقی و دیدم برای اکثر بازیگرا کار انجام دادن و خیلی نمونه کاراشون قشنگه
اگه پیش دندونپزشکی بری که متخصص زیبایی نباشه آره ممکنه خیلی زیادی تراش بده مینا دندونت رو و دندون آسیب ببینه. اگه خیلی دندونال صافه و نگران سلامتیش هستی چرا کامپوزیت نمیکنی؟ لمینت دندان واقعا کار هر دندونپزشکی نیست که قشنگ در بیاره. من خودم کارای دکتر مریم جوادی رو دوست دارم. خیلی کارای زیبایی اش قشنگه نمونه کاراش میتونی تو اینستاش ببینی. آدرس اینستاگرامش رو میذارم:
خب نسبت که کامپوزیت دندان، لمینت کمتر safe هست. هر چی باشه یکمی دندونای خودت تراش میخوره. اما خب در عوض نتیجه نهاییش خیلییی طبیعی تر و قشنگتره. باید ببینی خودت چی میخوای. هزینه ها هم خب دلاریه دیگه. متریال دندونپزشکی زیبایی خارجیه و دکترت تعیین می کنه چقدر میشه. چند واحد لازم داری، دستمزد دندونپزشکت و... همه اینا مهمه. اگه هنوز مطمئن نیستی دوست من پیش دکتر مریم جوادی دندوناش کامپوزیت کرد. خواستی یه مشاوره شو. ببین چی میگه. اینستاگرامش میتونی پیام بزاری ادمینش سریع جوابت میده.
نه اگه جای خوب بری و از بهترین و با کیفت ترین مواد استفاده بشه لمینت دندان هیچ ضرری نداره، من یه کلینیک خوب می شناسم تو سعادت آباد، اسمش کلینیک دردیس هست، من و خانواده م چند ساله میریم اونجا