2777
2789
عنوان

اقدامیا و باردارا بیایین چند لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۳.۱۴ رو هم حتما از دست نده.۱۶ هم

ممنون از راهنماییت عزیزم قصد دارم تا روزی که بی بی بزنم و مثبت شه اقدام کنم یک روز در میون.اگه هم مثبت نشد که پریودم میاد و از ماه بعد دوباره شروع میکنم به اقدام

در اقدام هستم لطفا یک صلوات برای بارداری سالم مهمونم کنید
انشالله ک بارداری عزیزم

من از همون روز اول ترشح ابکی داشتم.دلدردو کمردردداشتم.نوک سنه هام حساس شده بود.خیلی اشتهام زیاد شده بود.بخواب شده بود.احساس تنگی نفس داشتم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
وای چ خوب من سر پسرم از روز اول تا روز زایمان ویار داشتم    

من خیلی حالم بد نشد..فقط ی چن باری حالت تهوع داشتم..بیشتر علاقه ب خوردن پیدا کردم چون کلا اینجوری نبودم شک کردم ک باردار باشم و بودم خخ

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
من از همون روز اول ترشح ابکی داشتم.دلدردو کمردردداشتم.نوک سنه هام حساس شده بود.خیلی اشتهام زیاد شده ...

یعنی چند روز بعد اقدام اینجوری بودی یادت هست؟ 

پسر قشنگم رهام   
من خیلی حالم بد نشد..فقط ی چن باری حالت تهوع داشتم..بیشتر علاقه ب خوردن پیدا کردم چون کلا اینجوری نب ...

خوشبحالت خوبه اینجوری من ک هیچی نمیتونستم بخورم خدا کنه این دفعه مثل شما باشم

پسر قشنگم رهام   
خوشبحالت خوبه اینجوری من ک هیچی نمیتونستم بخورم خدا کنه این دفعه مثل شما باشم

خخخ ان شاالله عزیزم

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^