2777
2789
عنوان

بچها بیایددد

141 بازدید | 10 پست

چجوری تعلیق بشم؟ 

چنتا از نی نی یار ها رو تگ کنید بگید منو تعلیق کنن پلیز😐 

بگید خیلی بیتربیته همش فحاشی دعوا😁

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

@نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_2   @نی_نی_یار_صبح    

خخخ تو همونی ک میخواسی تعلیق شی فامیلتون کشفت نکنه 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_صبح  

ایشون میخان تعلیق بشن 

@نی_نی_یار_3  

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
خخخ تو همونی ک میخواسی تعلیق شی فامیلتون کشفت نکنه 

عاره عاره. میخوام پاک کنم تاپیکامو البته😂😂

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
عاره عاره. میخوام پاک کنم تاپیکامو البته😂😂

منممممم   ولی فک نکنم همه تاپیکا رو ب این زودیا و راحتی پاک کنن پس مجبورم تعلیییق😪

بچه ها من هیچکسونمیتونم  تگ کنم چرا اخه

نمیدونم   😐

چرا نرو سمیه😁😂

درس دارم..عین ادم نمیشینم بخونم  از زار و زندگی افتادم