2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19732 بازدید | 3561 پست
برای یاسمن❤ یاسمن گفتا نگویی با سمن کاین چنین نرگس ز نرگسدان کیست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جاااااان❤❤❤❤ مرسییییی یاسمن  نگهش میدارم همیشع 😍

برگ سبزیست تحفه درویش...چه کنیم که فضا مجازی و دست ما کوتاه است که هدیه ای قابلِ دوست پیشکش کنیم ☺

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ای جاااااان❤❤❤❤ مرسییییی یاسمن  نگهش میدارم همیشع 😍

تاریخش رو ببین😃😃😃

و عمـر شیشه عطـر است، پـس نمی‌ماند

پرنـده تا به ابـد در قفـس نمی‌ماند

مگو ڪه خـاطرت از حرف من مڪـدر شد

ڪه روی آیـنه جـای نفـس نمی‌ماند

طـلای اصـل و بدل آنچنان یڪی شده‌اند

ڪه عشق جز به هـوای هــوس نمی‌ماند

مرا چه دوست چه دشمن ز دست او بـرهـان

ڪه این طبـیب به فـریاد رس نمی‌ماند

من و تو در سفر عشـق دیر فهمـیدیم

قطـار منتـظر هیچ ڪس نمی‌ماند

فاضــل‌نظـرے# ♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
دورت بگردم من❤

ای جان..عزیزم😍😘😄😄😃

گفتم ز مهر ورزان رسم وفا بیاموز 

گفتا ز خوب رویان این کار کمتر آید 

😆😆😆خدایی من شعر ننویسم بهتره  باور کن یادم اومد الان😞

خوبه که حافظه شعریت عالیه😄😍

گفتگویی با دلم در پرده ی پندار بود

دیده تا وقت سحر گریان از این گفتار بود

تیره بختی بین که در دوران ما دردی کشان

جام می بی باده و خمخانه بی خمار بود

یک نظر دیدار رویش را به نقد جان نداد

آن که شهری از غمش شب تا سحر بیدار بود

گویدم ناصح صبوری کن دمی در کار عشق

کاش او هم خود گرفتار بتی عیار بود

در شبی با او دل خود را یکی کردم ولی

صلح می جستم من اما کار او پیکار بود

سال ها در بند زلف مه جبینی بوده ایم

حیف ما را کان پریوش همدم اغیار بود

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

عاقبـت گـر عمـرے باشـد مـانـدگـار

مے‌گـذارم ایـن سخـن را یـادگـار

مے‌نـویسـم روے ڪوه بیستـون

زنـده بـاد یـاران خـوب روزگـار

💎💎💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
عاقبـت گـر عمـرے باشـد مـانـدگـار مے‌گـذارم ایـن سخـن را یـادگـار مے‌نـویسـم روے ڪوه بیستـون زنـد ...

دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد 

شاید به خواب شیرین؛ فرهاد رفته باشد...

با لبخندی ساده بشین روبروم●♪♫
تا من مثلِ آیینه تماشا کنم●♪♫
بذار آرزوهای گم کردمو؛ توو چشمای مستِ تو پیدا کنم●♪
به جز تو؛ چی می خوام از این زندگی؟●♪♫
دلِ من، تورو آرزو می کنه●♪♫
کنارم بمونن؛ رو نگردون ازم…●♪♫
تو باشی؛ به من بخت رو می کنه●♪♫
دلم گریه می خواد…●♪♫
کجاست شونه هات؟●♪♫
کجا رفتی؛ ای دستِ آرامشم؟●♪♫
می خوام این شبایی که بارونیم●♪♫
با آرامشِ دستات، آروم بشم