2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19749 بازدید | 3561 پست

@بهارر77    

سلام🌹🌹🌹

ای چشم خمارین تو و افسانه نازت
وی زلف کمندین من و شبهای درازت
شبها منم و چشمک محزون ثریا
با اشک غم و زمزمه راز و نیازت

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

و عشق سفربه روشنی اهتزار اشیاست…

و عشق صدای فاصله هاست….

صدای فاصله هایی که غرق ابهامند…!

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنجشنبه است.... 

به رسم کهن، یاد میکنیم از آنها که وقتشان و مکانشان از ما جداست..

یاد میکنیم از آنها که دلتنگشان میشویم...

یاد میکنیم از آنها که هنوز دوستشان داریم...

دلمان گرم به خاطره پدرهایی که نیستند، مادرهایی که رفته اند...

دلمان گرم به یاد خواهرها و پدرهائیکه رفتند و دل ما پیش برادر بود وبرادرهایی که سفر کردند...

به یاد آن عشق های بار بسته.. .

فاتحه ای ره توشه میکنیم.. .

باشد که پروردگار بیامرزدشان و بیامرزدمان..

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بر عشق توام، نه صبر پیداست، نه دل

بی روی توام، نه عقل بر جاست، نه دل

این غم، که مراست کوه قافست، نه غم

این دل، که توراست، سنگ خاراست، نه دل

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

@اعتصامی    

سلام عزیزم تو که انلاینی

غروب خنک تابستونیت بخیر 😍🌷

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

@flfli  

دوست را

زیر باران باید دید

عشق را

زیر باران باید جست

ذرّه ذرّه، هر چه بود از من گرفت دیر دانستم که گیتی رهزن است 

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 

از رگ جان هر شبی در هجر تو

سوی چشم خون‌فشان خون می‌كشم

گرچه چون كاهی شدم از دست هجر

بار غم از كوه افزون می‌كشم

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 

@مهریماهم  

چیزهایی هست،

که نمی دانم

می دانم،

سبزه ای را بکنم خواهم مرد …

@اعتصامی       سلام عزیزم تو که انلاینی غروب خنک تابستونیت بخیر 😍🌷

گل را به عزیزان می‌دهند 

و محبت را به مهربانان 

کدام لایق شماست  

که هم عزیزيد هم مهربان 

دسته دسته گلهای زیبا 

تقدیم به دلهای مهربونتون

عصرتون به زیبایی گل

سلام آبجی جون ممنونم عصرتون بخیر 🤗🌹❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
هانی جان؟ چی شده عزیز دلم؟ چرا ایموجی غصه گذاشته جوجه کوچولوم؟    

قربونت برم من☹💙

دارم از استرس میمیرم . خیلی وقت بود نیومده بودم سایت تا اومدم کامنت تورو دیدم. دلم برات خیلی تنگ شده بود. برام دعا کن💙☹

سی پاره منم ترک چله کن....
@بهارر77       سلام🌹🌹🌹 ای چشم خمارین تو و افسانه نازت وی زلف کمند ...

سلام عزیزم ممنون🙂

مثل درختی که

به سوی آفتاب قد می‌کشد

همه وجودم دستی شده است

و همه دستم خواهشی:

خواهشِ تو

@nazbanoo8300  

باید بلند شد

در امتداد وقت قدم زد،

گل را نگاه کرد،

ابهام را شنید

باید دویدن تا تهِ بودن…