2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19749 بازدید | 3561 پست
سَیارھ‌ اے خاموش و مَتروکم دَر من حضورے گُنگ مَشهودست این سنگِ سردِ ڪنجِ مَنظومھ‌ قبلا زمینِ زن ...

عصربخیر  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

وای ازان دل که سر گشته عالم بشود چه خوش ان عاشق چوسیل که روان است عاشقی کرده ای دل به خدا دو ...

🌺🌺💖💖💖

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نه بانو ی چنروزی گفت نیستش معمولا اخر هفته ها نیست

سلام

عههه🙁

باشه مرسی☹

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

به دیدارِ تو ڪھ‌ می‌آیم، برایَم بوسه‌اے دَم‍ کن اِے گلِ بهشتے💛:) ❤❤🍃

نِمیخامْ نِگاتــو برا هیشکی جٌز خودَم

جوووووون  

اوووخ ببقشیددد مادام 😂😂♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻

امضات؟؟؟؟😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

آیدا! تو مثل یک خدا زیبایی.

چشم های تو، زیباترین چشم هایی است که آدم می تواند ببیند و نگاهت همه ی آفتاب های یک کهکشان است؛ سپیده دم همه ستاره هاست.

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
نِمیخامْ نِگاتــو برا هیشکی جٌز خودَم جوووووون    

محبوبم می‌پرسد :
تفاوت میان من و آسمان چیست؟
تفاوت این است عشق من
وقتی تو می‌خندی ،
آسمان از یادم می‌رود...! 💛🍃

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

- و تو هر جا و هر کجایِ جهان که باشی

باز به رویاهایِ من بازخواهی گشت..

تو مرا ربوده،

مرا کشته

مرا به خاکسترِ خواب‌ها نشانده‌ای..

هم از این روست که هر شب تا سپیده‍‍‌دم بیدارم

عشق همین است در سرزمینِ من..

من کُشنده‌یِ خواب‌های خویش را

دوست می‌دارم..

#سید_علی_صالحی

محبوبم می‌پرسد : تفاوت میان من و آسمان چیست؟ تفاوت این است عشق من وقتی تو می‌خندی ، آسمان از یادم می ...

همیشه یکدیگر را با لبخند ملاقات کنید، زیرا لبخند آغازی بر عشق است.

محبوبم می‌پرسد : تفاوت میان من و آسمان چیست؟ تفاوت این است عشق من وقتی تو می‌خندی ، آسمان از یادم می ...

زیبای روزگار من عاشق توام💖

سلام دوستان عصر بخیر... 

لطفا چتتتتتتتتتتتت نکنید.......🙏🌹🌹🌹🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
آیدا! تو مثل یک خدا زیبایی. چشم های تو، زیباترین چشم هایی است که آدم می تواند ببیند و نگاهت همه ی ...

من که با تو تا بِدین درجِه از بزرگی رسیده ام، چرا مَغرور نباشم؟
من غرورِ مطلَقم! آیدا ..!
و افتخارِ من این است که بنده‌یِ تو باشَم .

شاملو

همیشه یکدیگر را با لبخند ملاقات کنید، زیرا لبخند آغازی بر عشق است.

او را نه تنها..!
دوست داشتم بلڪه،
همه ذراتِ تنم او را میخواست...
صادق هدایت