2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19749 بازدید | 3561 پست
تف تف اینا رو از کجا بلدی تووووو😳😳😳😳😳🤣🤣🤣🤣

نفس😳😳😳🤪😂🤣اخه ادم این دو کلمه بلد نباشه چطوری سعر بگه؟

مطالعه زیاد خخخ

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت بشممممم منننننننننن یکم دیگه میام صداتو بشنوماااااااااا خونه تنهام با خواهرم &nbs ...

🌸دوستی خـاطره ای
💗نیست که از یاد رود
🌸خارو خاشاک سبک
💗نیست که برباد رود
🌸دوستی با تو بهاریست
💗پراز عـشق و امید
🌸دوستی با تو محال
💗است که از یاد رود

🌸این گل های زیبـا
🌸پیشکش تو دوست خوب🌸
‎‌‌‌‌‌‌  ‎‌‌‌‌‌‌منتظرم ❤

سلام قربونت بشم ممنونم    

سلام نشی که♥️🌹

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نفس😳😳😳🤪😂🤣اخه ادم این دو کلمه بلد نباشه چطوری سعر بگه؟ مطالعه زیاد خخخ

اوووخ ببقشیددد مادام 😂😂♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اوووخ ببقشیددد مادام 😂😂♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻

گمشووو مسخره🤣😂

فندکمو پرت کردم رو میز و دود سیگارم و دادم بیرون  خونسرد یه پامو انداختم رو اون پامو بدون ن ...

خیلی خوب بود خیلییییی

ولی کارما.....

فک کنم واسه تصوراتمون خوبه تو واقعیت نیست

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

@nazbanoo8300  

آجی نیستی یا من نمیبینمت🤔

نینیمو ازم گرفتن 😭😭😭بردن😢😢😢😢خوردن😐😐😐

حوصلم سررفته دارم چرت و پرت میگم😐

از کوری چشم فلک امشب قمر اینجاست
آری قمر امشب به خدا تا سحر اینجاست
آهسته به گوش فلک از بنده بگوئید
چشمت ندود این همه یک شب قمر اینجاست
آری قمر آن قمری خوشخوان طبیعت
آن نغمه سرا بلبل باغ هنر اینجاست
شمعی که به سویش من جانسوخته از شوق
پروانه صفت باز کنم بال و پر اینجاست

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

سَیارھ‌ اے

خاموش و مَتروکم

دَر من حضورے

گُنگ مَشهودست

این سنگِ سردِ ڪنجِ مَنظومھ‌

قبلا زمینِ زندگے بودھ‌ ست!

این تڪ سنگِ

آسمان جُل را

بردار و ها ڪُن،

جانِ نو گیرد

دَر من دو جرعھ‌ زندگے ماندھ‌

آن هم نَجُنبے زود می‌میرد..͜🔗☘

عصرتون پرتقالی دلتون شاد...🌻💛☁

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
@nazbanoo8300     آجی نیستی یا من نمیبینمت🤔 نینیمو ازم گرفتن 😭😭😭بردن😢😢😢😢خوردن😐 ...

سلام عزیزم

نه بانو ی چنروزی گفت نیستش

معمولا اخر هفته ها نیست

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///