2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 20042 بازدید | 3561 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه از استارتر عزیز🙏😘 بچه ها من دیگه دارم کم کم جمع میکنم که از سایت برم 😇 اگه خوبی یا بدی ...

سلام زینب جان خوبی

تو که تازه اومده بودی چرا داری میری

( کاربر سال ۹۸)[ دنیا۵۸۸]براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

سلام زینب جان خوبی تو که تازه اومده بودی چرا داری میری

سلام آبجی ممنون😇

من که از زمستون اینجا هستم🤣

دیگه هر اومدنی رفتنی داره😊

دیگه داریم میریم تو خونه ی خودمون😘

خدانگهدار نی نی سایت👋
سلام آبجی ممنون😇 من که از زمستون اینجا هستم🤣 دیگه هر اومدنی رفتنی داره😊 دیگه داریم میریم تو خو ...

جدی به سلامتی 

تبریک میگم خوشبخت بشی 

ولی رفتی دوباره بیا

( کاربر سال ۹۸)[ دنیا۵۸۸]براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

لطفا با اون دل پاکت برام صلوات بفرس برای همسرم بفرس نیازمندیم به دعا هاتون

ممنون میشم هرتعداد که میتونید بفرستین😢

توروخدا بقران قسم مرض ندارم الکی پست بزنم 

دعا کنید تاامشب درست شه همه چی 

توروخدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

@dokhtareporteqali     جدی تگ شدی،😍😍😍🥳🥳🥳🥳🌺🌺

اره درست شد🌺😍😍😍😍😍😍😍😍🧡🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

با اجازه از استارتر عزیز🙏😘 بچه ها من دیگه دارم کم کم جمع میکنم که از سایت برم 😇 اگه خوبی یا بدی ...

@فدایی_بانوی_دمشق بی زحمت حدیث رو هم تگ کن😇 نتونستم تگش کنم

@اعتصامی  

@فاطمه_میم   

خدانگهدار نی نی سایت👋

دلمون تنگ میشه😥🥺

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

@بانو_تسنیم۸۰  

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
@nafasam1370     سلامممممم تگم نکردی امروز ک    

اوخ ببشید 😭😭😭😭

دلِ تنگم ز عطش می سوزد
«شانه ای می خواهم»
که گذارم سرِ خود
بر رویش
و کنم گریه که شاید
کمی آرام شوم
«ولی افسوس که نیست»

......🤍