2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 3561 پست
سلام 😀

سلام تو کی هستی؟      

به اونایی که لاشین یه جواب لاشی تر از خودشون بدین که نه سیخ بسوزه نه کباب هم شعر بگید براشون،،،،، هم دهنشونو جاده چالوس کنید 🤗🤣😆🖐😁😜😜😜🙊🙊                                                               ما ز یاران چشم یاری داشتیم                                        لاشی تر از آن بودی که میپنداشتیم 😆😎                   دخترا جیگرن ( گیتاریستا ) جیگر تر ترن 😎✌👎🤙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسه 🙊🙊🙊 بمیرم برات 😔

خدانکنه ، اون دوتا عنتر تلف شن برات اب بریزم دهنشون و گردنشونو عین گوسفند ببرم بدم برات خیرات کنن چشم نخوری  

به اونایی که لاشین یه جواب لاشی تر از خودشون بدین که نه سیخ بسوزه نه کباب هم شعر بگید براشون،،،،، هم دهنشونو جاده چالوس کنید 🤗🤣😆🖐😁😜😜😜🙊🙊                                                               ما ز یاران چشم یاری داشتیم                                        لاشی تر از آن بودی که میپنداشتیم 😆😎                   دخترا جیگرن ( گیتاریستا ) جیگر تر ترن 😎✌👎🤙
من دیگه هیچی نمیگم بخدا  بیاد غش کرده  من و حواله میده ب داعشیا. 😂

الان صاحاب گوشی میاد ، میدونی که کی هست   

اوا نفیسه چرا عین زورو با نقاب وارد شده نشناختنش    

از طرف منم روشو ببوس بگو رها میگه غلط خوردم    

من فعلا میرم ، اگه لالا کرد دوبار میام     

دوست دارم عجیجم ، عخش خودمی فدا مدات بوس بوس فعلا بابای   🤩🤩😘

دوست ندارم برم  وای چاره ایی ندارم ، من شانس داشتم اسمم شمسیه بود الان  

الان صاحاب گوشی میاد ، میدونی که کی هست     اوا نفیسه چرا عین زورو با نقاب وارد شد ...

آخ من ک میدونم رفتی ی ماه دیگه بیای 

اون ماهی ی بار میخوابه 

چجوریااااس؟؟😳😨😁😂

ولی عیب نداره ب همینم راضی ام 

توام عشقِ کوچولوی خودمی 

دوست دارم 

مواظب خودت خیلی باش 😙😙

@nazbanoo8300  

عاشق ک باشی شعر شورِ دیگری دارد

لیلی و مجنون قصه شیرینتری دارد 

دیوانِ حافظ را شبی صد دفعه میبوسی 

هر دفعه از آن دفعه فال بهتری دارد 

حتی سوالات کتاب تست کنکورت 

عاشق ک باشی بیت های محشری دارد 

با خواندن بعضی غزلها تازه میفهمی 

هر شاعری در سینه اش پیغمبری دارد 

حرف دلت را با غزل حالی کنی سخت است 

شاعر ک باشی عشق زجر دیگری دارد 😍😙

@nazbanoo8300     عاشق ک باشی شعر شورِ دیگری دارد لیلی و مجنون قصه شیرینتری دارد  ...

سلام حالم کمی خوب نیست...فدات بشم میام

تعطیل🚫                                                                                 

.

این روزها...

دلم بهانه گیر شده است !

یک فنجان قهوه...

مقداری ارامش...

کمی "سکوت"

یا ...

این ها،همه اش بهانه است!

این روزهادلم فقط تو را می خواهد ...

🔻فرشید_عسکری

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......