2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست

@benimai قربون چشای سبزم بشی😝😎😎😎😎

کسی نبود قربون چشام بره عقده ایی شدم       

به اونایی که لاشین یه جواب لاشی تر از خودشون بدین که نه سیخ بسوزه نه کباب هم شعر بگید براشون،،،،، هم دهنشونو جاده چالوس کنید 🤗🤣😆🖐😁😜😜😜🙊🙊                                                               ما ز یاران چشم یاری داشتیم                                        لاشی تر از آن بودی که میپنداشتیم 😆😎                   دخترا جیگرن ( گیتاریستا ) جیگر تر ترن 😎✌👎🤙
@benimai   هنننننننننننننن🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴 مهری بمیره برات چخبره شده رفتم و اومدم دوتا نفر ...

چی شده کی ترکیده ؟؟؟

بیچاره مهری و روزی ی بار ب پام قربونی میکنی 

طفلک بچم ی پوست و استخون شده 

فعلا ک تو کماس😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@benimai      عکس پروفایلمم زشته     یکی دیگه گذاشتم تایید شد پی ام بد ...

کجا میری اخه 

چرا اینجوری میکنی با من 

ترامپ وقت واسم بیشتر میزاره تا تو 

الکی مثلا من دوس دختر ترامپم 😁😂

@benimai     با اینکه وقت ندارم و سریع باید ببندم😭😭😭ولی کبکم خروس میخونه 🤣🤣🤣 د ...

میزنمت وحشی 

حالا از اینهمه تاپیک صاف اومدی افتادی تو تاپیک اعتصامی 

الان جفتمون و بیرون میکنه 😂

@benimai   بیا خراب شد رو سر من 😭 نیای دیگه تا چند روز باز موقعیت یوختی ها😭😂😂😭 یه توضیح ...

مگه علافم 

بقران ببینی چقد کار دارم دلت ب حالم میسوزه 

خودمو زدم ب بیخیالی 

هیچ خبری نی امن و امانه 

کسی از دوریت دق نکرده 

خیالت راحت 

ی من بودم ک اونم ب حول و قوه الهی عادت کردم 

ببین چقد عادی شده برامون ک چیکا دو روزه رفته نفهمیدیم 😂😂😂😂

@benimai   من اعصاب ندایمه بروووو     به تخم مرغ جمع کن میگم بیاد تو مهری و با ه ...

خفه شو میمون 

معلوم نی اون دیوونه کدوم گوریه 

بهش بگو دستم بهش برسه میکشمش 

ن بابا مهری تنها تنها رفت ماهِ عسل من و نبرد 

توام ک..... اصلا همتون بی غیرتین 

اه 

من میرم ی عشق دیگه پیدا کنم   

@benimai   دو تا ۲ مونده رو پیام نمیدونم ماله کیه     اعلانام از ۲۰ تا بیشتره &nbs ...

اره یکی از اون یکایی ک داری واسه خدابیامرز 

Benim_i  هستش 

تو اون کلی فحشت دادم 

دیوونگی زد ب سرم ترکوندمش 

سعادت یار نشد بخونی 😝

اون یک دیگه یادم نی واسه کاربری من باشه یا نه 

هر چیه اونم ترکیده اهان فکر کنم اون چیکا دیوونس 😂

@benimai   دو تا ۲ مونده رو پیام نمیدونم ماله کیه     اعلانام از ۲۰ تا بیشتره &nbs ...

اعتصامی تاج و از رو سرِ باربد ورداشت گذاشت رو سرِ خودش 😂😂😂😂😂

وااااااای دلم 

چ بدونم کجان 

همه رفتن سراغ زندگیشون من فقط اینجام 😖😖

چی شده کی ترکیده ؟؟؟ بیچاره مهری و روزی ی بار ب پام قربونی میکنی  طفلک بچم ی پوست و استخون شد ...

نمیدونم دو تا ۲ دارم فقط    

به اونایی که لاشین یه جواب لاشی تر از خودشون بدین که نه سیخ بسوزه نه کباب هم شعر بگید براشون،،،،، هم دهنشونو جاده چالوس کنید 🤗🤣😆🖐😁😜😜😜🙊🙊                                                               ما ز یاران چشم یاری داشتیم                                        لاشی تر از آن بودی که میپنداشتیم 😆😎                   دخترا جیگرن ( گیتاریستا ) جیگر تر ترن 😎✌👎🤙
کجا میری اخه  چرا اینجوری میکنی با من  ترامپ وقت واسم بیشتر میزاره تا تو  الکی مثل ...

دوست دارم مهری و سر ببرم جلو پات🤣🤣🤣🤣

ها اره من خودمم وثت خودمو ندارم ، اگه بدونی با چه سرعتی میتایپم تا خالکوبی نشده😐🥴😭😭😭😭🤣😭

میزنمت وحشی  حالا از اینهمه تاپیک صاف اومدی افتادی تو تاپیک اعتصامی  الان جفتمون و بیرون ...

واااااا خاک عالم چرا ؟  

وحشی === تخم مرغ و خالکوبی