2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست
امضام قشنگه خووو😢😢

اما دردناک.....

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
زینب بانو این چه پیشنهادی هست آخه😐😐😕

والا خوب حرف گوش نمیده 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خوب حرف گوش نمیده 

عزیزم آدما باید ی پروسه ای رو طی کنن تا حالشون بهتر شه بقیه هم فقط میتونن کنارشون باشن تا احساس تنهایی نکنن اما تغییر حال فقط از دست همونی که دلیلش بوده و خدا برمیاد باید این دوره رو بگذرونه با جبر کار بیش نمیره 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
عزیزم آدما باید ی پروسه ای رو طی کنن تا حالشون بهتر شه بقیه هم فقط میتونن کنارشون باشن تا احساس تنها ...

درسته⚘⚘⚘⚘

دومی چی بود مهسا اونقده سخت بود😶🤣🤣😂😂 خوبی از نگاهته😘😍

فدات شم ولی ترنم واسه دومی چقدم قشنگ شعر گفته 

رومون و کم‌کرد 😄

بزار ی کم فکر کنم ببینم میتونم منم چیزی بگم یا نه 

هم شعر ترنم خوب بود هم هانا 😍برا تو ک عالی 😁😙

فدات شم ولی ترنم واسه دومی چقدم قشنگ شعر گفته  رومون و کم‌کرد 😄 بزار ی کم فکر کنم ببینم م ...

من هردو رو ندیددم صفحه چنده؟

بارونم بیا بستنی بخوریم 💕💕💕 بخند ببینم خندت چه رنگیه😊💙

دستت درد نکنه عزیزم چه خوشرنگ و خوشمزه 

بخاطر تو اینم لبخند ☺ ولی رنگی نداره... 

اگه این وروجک گذاشت دو دقیقه تو سکوت باشم یکساعته 

داره حرف میزنه (یکی از دوقلوها)😊

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

اگه حرف داری بزن با تلفن سریع حاشیه رو بیخیال ول کن ولی

همونی هستی که بهت گفتمی این رابطه میخوام که دلخور نری

ولی اگه لجبازی لجباز ترم رفیق روزای تنهاش منم

مخاطب_خاص#   با توم اره😐😒