2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19740 بازدید | 3561 پست
سلام بارونی جان حظ کردم صبحی ممنون که حس خوب عاشقیو منتقل کردی  مصرع دوم بیت اولت اگه بشه"ماهی ...

سلام عزیزم صب بخیر ممنون از لطفت💚

هر جور میخوای تغییرش بده تو مختاری من برام زیاد 

مهم نیست فدات شم خواهش میکنم این چه حرفیه 

شرمنده حال خوشی ندارم اگه حرفام ظاهرا سرده 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
به قرآن اعتقاد داری؟؟ "به "یاسیٓنَش"  قسم؛  دوستت دارم...😁😁

تنها چیزی که طعمش
هیچ وقت عوض نمي شود
دوست داشتن توست

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مصرع دوم " دیده بگشودی و انگار زمان احیا شد " 💎💎

چالش 🌷

دیده بگشودی و انگار زمان احیا شد
خواب بودن باز هم این دل من رسوا شد

بگو ای قائم باسط کجا گردم پی ات
کاش برگردی بیایی که رخم صفرا شد

جمعه جمعه بگذشت اما نشانی زتو نیست
کجایی تو، دل ها همه خاطرخواه شد

حجت اللهی فی اَرضه اما زمین خالی زتو
من طالب مخلص نبودم باز عاشورا شد

کاش خورشیدم ! برون آیی ببینم روی ماهت را
میدانم دلگیری زِ من ای وای دلم شرمنده ی زهرا شد

خداوندا پشیمانم ز رفتارم بیا رحمی نما
منتظر ماندم من اینجا دیده ام دریا شد

ای که نشسته بر نظر تمام آرزوی منتظر این است
صبح باشدجمعه باشد تو هم باشی آخ که چه زیبا شد

هانا🍃

تقدیم به ساحت مقدسم امام عصر ❤🍃

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
اووو خودااااا😍😍😍😍😍😍 بچلونش ببینم این فندقووو زود شوهر کنین شما دوتا این فسقل بزرگ بشه همه ...

😐😐😐

خودش میگه زود شوهر کنین برین 

تختتون مال من بشه 

😐😐

خیلی شبیه حدیثه 

شبیه من نیست اصلا 

یه زبونیییی داره ...😂😂رییسس خونه ما😐

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
تنها چیزی که طعمش هیچ وقت عوض نمي شود دوست داشتن توست

نمی دانم چرا، اما به قدری دوستت دارم

که از بیچارگی گاهی به حال خویش می گریم...😢

تعطیل🚫                                                                                 
واگذاری به خدا بهتریننننننن کاره  رد خور نداره

واقعا؟؟

منم یکی رو سپردم دست خدا و منتظرم 🙁

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

واگذاری به خدا بهتریننننننن کاره  رد خور نداره

رد خور نداره ولی بعضی وقتا دیگه نیستیم که ببینیم زمان از دست میره وقتی که دیگه هیچ احساسی نیست وفرقی نمیکنه 😔

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
لیلا شو و مجنون شو 😢😢😢😢افسانه شدن با من  خیلییی قشنگ بارونی عالیهههه دختر👌🌹🌹🌹🌹🌹 ...

سلام عزیزدلم صبحت بخیر 

ممنون ننوشتم که بغض کنی 😙 ❤

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
😐😐😐 خودش میگه زود شوهر کنین برین  تختتون مال من بشه  😐😐 خیلی شبیه حدیثه  شب ...

تجربه نشون داده قدرتی که ته تغاریا تو خونه دارن

حتی رئیس جمهورا تو کشور ندارن😁😁😁

تعطیل🚫                                                                                 
چالش 🌷 دیده بگشودی و انگار زمان احیا شد خواب بودن باز هم این دل من رسوا شد بگو ای قائم باسط کجا گ ...

به به امروزم چقد خوب و قشنگ شروع شده با شعرها و متنای شما دوستان 😍😍😍🌹🌹🌹

صبحت بخیر هانای دل ❤🌷

واقعا؟؟ منم یکی رو سپردم دست خدا و منتظرم 🙁

یدالله فوق ایدیهم 

باید منتظر بمونی اجی .....

معلوم نیست که کی نتیجه میگیری

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
😐😐😐 خودش میگه زود شوهر کنین برین  تختتون مال من بشه  😐😐 خیلی شبیه حدیثه  شب ...

خدا حفظش کنه براتون ❤😘

چرا متوجه ام و اون به ذات مرد برمیگرده و اینکه کارما جوره دیگه ایی ضربه میزنه و برمیگرده ، همون اقا ...

آی اینو خوب اومدی

من از دست پسرم عاصی میشم 

میگم الهی یکی مثل خودت خدا بهت بده😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
تجربه نشون داده قدرتی که ته تغاریا تو خونه دارن حتی رئیس جمهورا تو کشور ندارن😁😁😁

😂😂😂دقیقااا

انقدرررر لجم میگیره بعصی مواقع😂😂😂

اه😂😂