2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19740 بازدید | 3561 پست
سلام یکی از دوقلوها❤😁 ↫بــــی صــدا مینــویسم   ↫امــا تـــو با صداے بلند بخـــوان ↫ســاده م ...

من اینجام دیگه😁

دلتنگ چرا 

😂😂😂😂

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
فندکمو پرت کردم رو میز و دود سیگارم و دادم بیرون  خونسرد یه پامو انداختم رو اون پامو بدون ن ...

خیلی قشنگ نوشتین توصیف صحنه ها خیلی جالب بود🌹

اما قانون کارمایی وجود نداره همه چی ساخته ی ذهن 

خیالباف ماست اونایی که زخم میزنن هیچ کس نمیتونه 

زخمشون بزنه چون بلدن از خودشون محافظت کنن. 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁 چه خوشانس من به هزار زور و زحمت رمز حدیثرو پیدا میکنم 😂😂😂 ولی حدیثه نه😂😂😂😂 وایی اگه ...

گاهی میگن به خود خدا واگذار کن...من واگذار به خدا کرده بودم

تعطیل🚫                                                                                 
گاهی میگن به خود خدا واگذار کن...من واگذار به خدا کرده بودم

واگذاری به خدا بهتریننننننن کاره 

رد خور نداره 

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
سلام صبح شما هم بخیر🌹 چالش شهر...🌻 تا عطر تنت اینجاست نبضم به تو وابسته ست  ماه رخ خود بنم ...

سلام بارونی جان حظ کردم صبحی ممنون که حس خوب عاشقیو منتقل کردی 

مصرع دوم بیت اولت اگه بشه"ماهی شو و رخ بنما ، دیوانه شدن بامن "بهتر خونده نمیشه؟ منو هم ببخش دوست جان بخاطر نظرم ازبس شعرات بدلم میشینه میگم 🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام رویا جان صبح بخیر ❤❤ مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،  مثل بوی خانه کاهگلی بعد از بار ...

😍😍😍😍

ای جانم...صبح تو هم بخیر

ستادِ عاشقی گفته : به وقتِ دیدنِ دلبر

دو رکعت "دوستت دارم" برای قلب واجب شد...

تعطیل🚫                                                                                 
سلام صبح شما هم بخیر🌹 چالش شهر...🌻 تا عطر تنت اینجاست نبضم به تو وابسته ست  ماه رخ خود بنم ...

لیلا شو و مجنون شو 😢😢😢😢افسانه شدن با من 

خیلییی قشنگ بارونی عالیهههه دختر👌🌹🌹🌹🌹🌹

راستی سلام صبحت بخیر بارونی 😍😘

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😍😍😍😍 ای جانم...صبح تو هم بخیر ستادِ عاشقی گفته : به وقتِ دیدنِ دلبر دو رکعت "دوستت دارم" برای ...

از تن واژه ها
پیکری تراشیده ام
از تو
که عاشقانه بسرایمت
تا مست کند جان جهان را....

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

پس دیدید کارما رد خور نداره👌😁  خیلی غیر باور و عجیبه که رمزشون افتاده دستتون ولی کارما همینه ...

بله...دنیا دار مکافات است👌👌👌

تعطیل🚫                                                                                 
خیلی متشکرم سپاس🌹🌹🌹🙏🙏🙏

واقعا معذرت میخوام🙏

متنتون انقد خوب بود سلام و صبح بخیر از خاطرم رفت ♀‍🤦🏻

سلام صبحتون بخیر 🌹♀‍🤦🏻

شما بیشتر متن و دلنوشته مینویسید تا شعر درسته؟؟

جسارت نباشه اما این ایران و دنیایی که من میبینم .....هم مرد و هم زن جفتشون کارما از دستشون بر میاد

حرف شما کاملا متینه ولی ببخشید میگم اقایون ممکنه چنین کارهایی بکنن وکسی خبر دارنشه و براحتی به خانمشون تهمت هم بزنن که صداش درنیاد ولی وای به روزی که خانمی حتی فکرش بیادتو سرش نمیدونم میتونین تصور کنین اگه مردش بفهمه چه اتفاقاتی ممکنه بیوفته دادگاهها پرن ازاین همه حقی که خانما گرفته شده 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
از تن واژه ها پیکری تراشیده ام از تو که عاشقانه بسرایمت تا مست کند جان جهان را....

به قرآن اعتقاد داری؟؟

"به "یاسیٓنَش"  قسم؛

دوستت دارم...😁😁

تعطیل🚫                                                                                 
😂😂😂😂 یگانه 😂👋

اووو خودااااا😍😍😍😍😍😍

بچلونش ببینم این فندقووو

زود شوهر کنین شما دوتا این فسقل بزرگ بشه همه خواستگارا به خاطر ایشون در خونه رو میزننا😂😂😂😂♀‍🤦🏻