2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19799 بازدید | 3561 پست
سلام عزیزم ❤ خوبم به خوبیت 😘

الهی همیشه خوب باشی ❤️🦋🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای درخت‌های کنار جاده فرقی ندارد

کسی که در سفر است

می‌رود، یا می‌آید

برای من اما فرق زیادی دارند

درختان مسیری که از تو دورم می‌کنند

و درختان مسیری که با تو نزدیکم

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

صبح می بوسـم تـو را،

شب تـوبه میگیرد مـرا!

صبح مشتاقـم ولۍ؛ 

شب حـال استغفـار نیست...! 

سعدی# 💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
قربونت برم عزیزم 😘😘 شعرو واس تو گفتم 😍 فقط مصرع اخرش واس هم قافیه شدن بود وگرنه ته معرفتی تو ❤

لطف داری بهم عزیزدلم 😘😘😍😍 به پای شما که نمیرسم🤗

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
صبح می بوسـم تـو را، شب تـوبه میگیرد مـرا! صبح مشتاقـم ولۍ؛  شب حـال استغفـار نیست...!&nb ...

سلام ..ببخشید جسارت میکنم ولی این بیت از سعدی نیست☺🌷

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

چه تفاوت بکند نـاله کند یا نکند

که دل سـوخته را نـاله مـداوا نکند

حسن‌لطفی# 💎♣️‍  

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
ذخیره کن وقتی نبودم یوقتایی نگاش کن و به یادم بیفت 🌹❤

این طوری نگو 😒😒 

ولی دوباره بفرست دانلود کنمش🤧

سلام... نمیدونم والا ، زیرش نوشته بود سعدی 🤦‍♂️  اسم شاعرش و میدونید؟🤔

نه از سبکش معلومه کار شاعرای معاصره... ولی متاسفانه نمیدونم اسم شاعرش رو 

بله  شوخی میکنم  شما زود بهتون برمیخوره

تو مجازی چون لحن صحبت کردن مشخص نیست خیلی سو برداشت ها میشه ..تقصیر هیچکس نیست😕

سرچ کنید تو نت ...نوشته شاعر سعدی ... یه جای دیگه هم نوشته خانوم سپیده مختاری ، حالا کدوم سایت و باو ...

بله دیدم ولی مشخصا از سعدی نیست .تو قرن هفتم کسی نمیگفت حالِ فلان کار و ندارم😐😄😄 منابع اینترنتی هم معتبر نیستن همینطوری یه چیزی مینویسن. 

یبار یه ترانه از افشین یداللهی رو نوشته بود اثر مولانا😐😐😅

[QUOTE=150453381

شب ها
بیهوده از این کوچه می گذرم
می دانی که خانه ی من این حوالی نیست
ظهرها
بیهوده در کافه ها به انتظار می نشینم
عصرها در ایستگاه
کاش یک نفر به شانه ام بزند که هی
کسی که با پای دلش رفته است
با قطار برنمی گردد
و چقدر خوب می شود
آن یک نفر تو باشی

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

بله  شوخی میکنم  شما زود بهتون برمیخوره

بله متوجه شدم و استیکر خنده گذاشته بودما 😅😅 برخوردنش کجا بود🤔🤦‍♂️😂

یاسمن همه جا نوشته سعدی 

عشقم اون سایت ها معتبر نیستن .تنها ماخذ معتبر وبسایت گنجور هست .که اسمی از سعدی نبرده