2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19814 بازدید | 3561 پست
روزی که آفرید تو را صورت آفرین بر آفرینش تو به خود گفت : آفرین صورت نیافریده چنین صورت آفرین ...

ای جون اره دیدم 

میرم نگاش میکنم 😍😘😘😘😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام چالش دیروزه فک کنم:::::: خون دل میخورم از داغ غم هجرانت میشوم گم شده در پیچ و خم مژگانت ...

“حال شب های مرا همچو منی می داند”
چه مصرع نابی 

چقدر حرف داره برای گفتن 

خیلی غزل زیبایی بود عزیزم 

واقعا آفرین 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
اره بابا همه چی مسخره شده وللش میگم حرفم تو چالشو نشنیده بگیر ندونستم تویی

فکر کن یه درصد ناراحت شده باشم 

میدونم عزیزم 

چطوری نگین خوشگلم 😊

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
“حال شب های مرا همچو منی می داند” چه مصرع نابی  چقدر حرف داره برای گفتن  خیلی غز ...

قربونت برم غزلبانو

اره اینجاهم باید خیره شد فک کنم

عزیزی انرژی مثبت من  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ممنونم عزیزم  چرا خواهرت نمیاد ؟؟ بگو اونم برگرده سایت دیگه

اونم با   بانو تسنیم اومده 

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

زشت است که شاعر

وسط خواندن یک شعر

با آمدن واژه‌ی «برگرد» بگرید

زشت است ولی زشت تر

این است که عشقت

بر شانه‌ی یک آدم نامرد بگرید ..!

♥😔

علیرضا آذر

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
فکر کن یه درصد ناراحت شده باشم  میدونم عزیزم  چطوری نگین خوشگلم 😊

کمی خوبم

باید برم باز

تا بعد

دیدم تگم کردیاااااااا

دوست دارم  

من که در تنگ، برای تو تماشا دارم با چه رویی بنویسم، غم دریا دارم دل پر از شوق رهایی است، ولی مم ...

سلام عزیزم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

شب بخیر بچه ها

خوابای رنگی ببینید  

تا درودی دیگررررررررر بدرودددددددددددددددددددددددد

عه بهش بگو وقتی اومد بهم درخواست بده

باش اجی

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
کمی خوبم باید برم باز تا بعد دیدم تگم کردیاااااااا دوست دارم    

منم همینطور 

برو بسلامت عزیزم

آخ رویا تو مرهمی سنگ صبور  بخدا از هر چیزی برام با ارزش ترین  نمیدونم چطور بگم  اص ...

عزیزم این حس متقابل هست...دل به دل راه داره

اینجا تو آشنای منی..انگار کس وکارمی...خیلی عزیزی

خیلی دوستت دارم 😍😍😍😍

تعطیل🚫