2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19749 بازدید | 3561 پست

A p p r e c i a t e   t h o s e   w h o   won't   g i v e   u p   on   y o u💿

از کسایی که بیخیالت نمیشن قدردانی کن

♣️💠💎🔮🎨🎨

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا وقتی که شما هستید ما هستیم!

شما که هستید، خنده هایمان خنده است و گریه هایمان گریه...

شما که هستید بودنمان دلیل دارد و نبودنمان اهمیت!

شما که هستید شادیمان حقیقت دارد و غممان حرمت...

شما که هستید قندمان شیرین است و چایمان داغ...

شما که هستید دلمان گرم است و احوالمان احسن الحال...

اصلا شما که هستید، هستیم و هستند و همه چیز بر مدار تعادل است و روزگار بر وفق مراد...

نگاه به این چنین و چنانم هایمان نکنید حضرتِ دلبر!

ما دور از شما هیچ چیز نیستیم،

هیچ چیز !!🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

تو به من خنديدي و نمي دانستي

من به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدم

باغبان از پي من تند دويد

سيب را دست تو ديد

غضب آلود به من كرد نگاه

سيب دندان زده از دست تو افتاد به خاك

و تو رفتي و هنوز،

سالهاست كه در گوش من آرام آرام

خش خش گام تو تكرار كنان مي دهد آزارم

و من انديشه كنان غرق در اين پندارم

كه چرا باغچه كوچك ما سيب نداشت‌....🍎🍎🍎🍎🍎

حمید مصدق

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

دنیا پر از تباهی است،

نه به خاطر وجود آدمهای بد،

بلکه به خاطر سکوت آدمهای خوب.

گرگ همیشه گرگ می زاید 

گوسفند همیشه گوسفند.

تنها فقط انسان است 

که گاهی گرگ می زاید 

و گاهی گوسفند.

وقتی برنامه های شعبده بازی رو نگاه

میکنم متوجه نکته خوبی میشم:

مردم برای کسی دست میزنن که 

گیجشون کنه، 

نه آگاهشون!!!...

💎💎💎💎💎♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
😯😯چی؟؟؟؟؟😁

کش تنبون😀😂😅🤣از این کاربری به اون کاربری😀😀😀

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

@nafasam1370  

شاید "تــ💓ــــو"
سڪوت میان ڪلامم باشی...
دیده نمیشوے❗️
اما من تو را احساس میڪنم

شاید "تـــــــو
هیاهوے قلبم باشے....
شنیده نمیشوے❗️
اما من تو را نفس مے ڪشم.
نفسم دوستت دارم..👫
‌‌‌‌‌‌‌
‎‌‌‌‌‌‌
#خـیـــلـی_دوسـتـــت_دارم ..✌️❤️

اگر چه کسی نمی تواند برگردد به عقب و شروعی عالی داشته باشد. ــــــــــــــــــــــــ اما هر کسی می تواند از الان شروع کند و یک پایان عالی داشته باشد

*کارال بارد *💎💠💠💠

‍‍روزگار عجیبی شده است

حتی وقتی میخندیم ،

منظورمان چیز دیگریست

وقتی همه چیز خوب است

می ترسیم ؛

ما به لنگیدن یک جای کار

عادت کرده ایم .🍁🍁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

تو را من چشم در راهم شباهنگام

که می گیرند در شاخ تلاجن  سایه ها رنگ سیاهی

وزان دلخستگانت راست اندهی فراهم

تو را من چشم در راهم.

شباهنگام ، در آن دم که بر جا دره ها چون مرده ماران خفتگانند

در آن نوبت که بندد دست نیلوفر به پای سرو کوهی دام....

تورا من چشم در راهم....

نیما

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿