2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست
من جراعت همچین کاری رو ندارم 😂😂 عزیزمی 💓

🤣🤣🤣

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
تویی که ناب ترین فصل هر کتاب منی شروع وسوسه انگیز شعر ناب منی من آن سکوت شکسته در آسمان توام و ...

می‌خواستم رها شوم از عاشقانه‌ها
دیدم که در نگاهِ تو حاصل نمی‌شود
تا نیستی تمام غزل‌ها معلّق اند
این شعر مدتی‌ست که کامل نمی‌شود...

زنده-یاد-نجمه-زارع#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی مداحان خوبن😇

بلی بلی😎

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

ای روی خوب تو سبب زندگانی‌ام

یک روزه وصل تو طرب جاودانی‌ام

جز با جمال تو نبود شادمانی‌ام

جز با وصال تو نبود کامرانی‌ام

بی‌یاد روی خوب تو ار یک نفس زنم

محسوب نیست آن نفس از زندگانی‌ام

دردی نهانیست مرا از فراق تو

ای شادی تو آفت درد نهانی‌ام

انوری

با اجازه اسی دوستان حمایت کنید دعاتون میکنم 😔💜

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4860185/همگی-بیاین-براتون-صلوات-میفرستم-عکس-تنها-امید-زندگیم-کمکم-کنید-به-دلایلی-نمیتونم?page=2

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
می دانی عشق یعنی چی؟ خیال نمی کنم بفهمی هیچکس نمی داند من چه حالی دارم! هیچکس ... دلم از تنهایی م ...

دیدمت چشمِ تو جا در چشم هایِ من گرفت
آتشــی یک لحــظه آمد در دلـــم دامن گرفت
آنقدر بی اختیـــار این اتفــاق افتاد کـــه؛
این گناهِ تازه یِ من را خدا گردن گرفت!
در دلم چیزی فرو می ریزد آیا عشق نیست؟!
این کــــه در اندامِ من امـــروز باریدن گرفت؟

زنده-یاد-نجمه-زارع#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
دلم از داغ نامردى؛ نسیمی سرد میخواهد... میان قحطی مرهم؛ دلى هم درد میخواهد... مگر یادت نمى ...

ﺧﺴﺘﻪ،

ﺧﻮﺩﺧﻮﺍﻩ،

ﺑﯽ ﺷﮑﯿﺐ...

ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺟﻬﺎﻥ

ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻦ‌ﻫﺎ ﺭﺍ

ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺑﺎﻗﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ‌ﺍﻧﺪ

ﺑﺎ ﻣﻦ ﻣﺪﺍﺭﺍ ﮐﻦ

ﺑﻌﺪﻫﺎ...

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

فعلا 

خدانگهدارررر همه😍❤

فضای خانه که از خنده‌های ما گرم است چه عاشقانه نفس می‌کشم!، هوا گرم است دوباره «دیده‌امت»، زُل ...

هر لحظه ممکن است که با برقِ یک نگاه
بر دوشِ تــــــــو نهـــاده شود باري از گناه
گفتم: گنــــــاه کردم اگر عاشقت شدم...
گفتی تو هم چه ذهنیتی داري از گناه...!

زنده-یاد-نجمه-زارع#  

هواخواه توام جانا و می‌دانم که می‌دانی

که هم نادیده می‌بینی و هم ننوشته می‌خوانی

ملامتگو چه دریابد میان عاشق و معشوق

نبیند چشم نابینا خصوص اسرار پنهانی

بیفشان زلف و صوفی را به پابازی و رقص آور

که از هر رقعه دلقش هزاران بت بیفشانی

گشاد کار مشتاقان در آن ابروی دلبند است

خدا را یک نفس بنشین گره بگشا ز پیشانی

ملک در سجده آدم زمین بوس تو نیت کرد

که در حسن تو لطفی دید بیش از حد انسانی

چراغ افروز چشم ما نسیم زلف جانان است

مباد این جمع را یا رب غم از باد پریشانی