2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 3561 پست
به جان جوشم که جویای تو باشم خسی بر موج دریای تو باشم تمام آرزوهای منی، کاش یکی از آرزوهای تو باشم

شـده ام مثل مریضی ڪه پس از قطع امید
در پی معجزه ای راهی مشهد شده است

🔻علی_صفری

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شـده ام مثل مریضی ڪه پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است 🔻علی_صفری

روی پیشانی ام سیاه شده
دستمال ِ سپید مرطوبم
دارم از دست می روم اما
نگرانم نباش ، من خوبم !

هیچ حسی ندارم از بودن
تیغ حس میکند جنونم را
دارم از دست می دهم کم کم
آخرین قطره های خونم را

در صف ِ جبر خاک منتظرم
اختیار زمان تمام شود
زندگی مثل فحش ارزان بود
مرگ باید گران تمام شود !

اره عزیزم بنویس برای بار اول عالیه❤❤

ممنون ...

چشم مینویسم بازم ...

ممنون که امیدوارم کردین و تشویقم کردین 🙏

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

گاهی نفس به تیزی شمشیر می شود

از هرچه زندگیست دلت سیر می شود

گویی به خواب بود جوانیمان گذشت

گاهی چه زود فرصتمان دیر می شود

کاری ندارم آنکه کجایی چه می کنی

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود

روی پیشانی ام سیاه شده دستمال ِ سپید مرطوبم دارم از دست می روم اما نگرانم نباش ، من خوبم ! هیچ حسی ...

بیا تا برایت بگویم چه اندازه
تنهایی من بزرگ است
بیا آب شو مثل یک واژه
در سطر خاموشی‌ام
بیا ذوب کن در کف دست من
جرم نورانی عشق را...

🔻سهراب_سپهری

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

روی پیشانی ام سیاه شده دستمال ِ سپید مرطوبم دارم از دست می روم اما نگرانم نباش ، من خوبم ! هیچ حسی ...

از شما هم بابت رفتار صبحم معذرت میخوام 

زیاده روی کردم و لحنم بد بود

ببخشید 🙏

حلال کنین

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است بیا آب شو مثل یک واژه در سطر خاموشی‌ام بیا ذوب کن در ...

با نگاهت عاشقم کردی،‌ دلم دیوانه شد
خنده بر لب شاعرم کردی دلم دیوانه شد

گفتم آیا میشود با یک نگاه عاشق شوم ؟؟
خنده بر این پرسشم کردی دلم ، دیوانه شد

ممنون ... چشم مینویسم بازم ... ممنون که امیدوارم کردین و تشویقم کردین 🙏

منم تشویقت کنم ؟؟؟

😁❤

من نگاه آخرت را عشق معنا میکنم
ای زلیخا یوسفم کردی دلم دیوانه شد

با نگاهت چشم من مشتاق باران میشود
ای تو باران نرگسم کردی دلم دیوانه شد

من بهارم یک ب یک از بودنم کم میشود
بگذر از این،‌ عاقلم کردی دلم دیوانه شد

خیلی قشنگه👌 چون از دله به دل هم میشینه آفرین❤❤❤❤❤

واقعا قشنگه😢

ممنون .....

خیلی امیدوارم کردین ...

خداکنه بتونم پیشرفت کنم ..

❤❤❤❤❤❤

یه دنیا تشکرر

از شما هم بابت رفتار صبحم معذرت میخوام  زیاده روی کردم و لحنم بد بود ببخشید 🙏 حلال کنین

کوچه ای هست که در آنجا پسرانی
که به من عاشق بودند ، هنوز
با همان موهای درهم ،
و گردن های باریک و پاهای لاغر
به تبسُم های معصومِ دخترکی
می اندیشند
که یک شب او را
باد با خود برد ..!

🔻فروغ_فرخزاد

😁😁😁😁😍